Изявите на големите световни звезди в арабския свят рядко минават

...
Изявите на големите световни звезди в арабския свят рядко минават
Коментари Харесай

Защо хотел в Дубай плати 24 млн. долара на Бионсе за бутиково шоу

Изявите на огромните международни звезди в арабския свят рядко минават без скандал. И в никакъв случай не са евтини.

След близо 4-годишно неявяване Бионсе се завърна на сцената, единствено че в Дубай. Звездата пя пред едвам 1500 души, които бяха особено поканени за откриването на хотел Atlantis The Royal.

Сред другите специфични посетители бяха моделът и инфлуенсър Кендъл Дженър, английската актриса Мишел Кийгън, която от време на време влиза в класациите за най-гореща жена в света, австралийската ѝ колежка Ребъл Уилсън, звездата от " Анатомията на Грей " Елън Помпео, някогашният член на One Direction Лиъм Пейн и други звезди, авторитетни персони и публицисти.

" За да се откроите измежду всички нови първокласни хотели, отварящи порти в Дубай, би трябвало да извършите нещо, което да е същински възторг ", написа в репортаж от мястото на събитието журналистката Лиса Флейшър от Bloomberg.

41-годишната Бионсе е получила 24 милиона $ за 85-минутен сет за откриването на Atlantis The Royal, който е разгласен за най-луксозният курорт в света. 17 ресторанта и бара, 795 стаи и 90 басейна са част интериора на нова дубайска перла на първокласния туризъм. Една от най-големите американски архитектурни компании - Kohn Pedersen Fox Associates, е правила дизайна на постройката, а интериорът е дело на лондонското студио G.A Group. Собственик на хотела е Kerzner International - групата, която развива 4 марката: Atlantis Resorts and Residences, One&Only Resorts, Mazagan Beach & Golf Resort and Siro Hotels.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР