Изясняват версиите защо шофьорът на камиона, помел 5-годишно дете в

...
Изясняват версиите защо шофьорът на камиона, помел 5-годишно дете в
Коментари Харесай

Какви са версиите за тежкия инцидент, при който камион уби дете в Русе?

Изясняват версиите за какво водачът на камиона, помел 5-годишно дете в Русе не е спрял след случая, оповестява

Една от хипотетичните аргументи, по които се работи е, че лидерът, завивайки по улицата, не е схванал какво тъкмо се е случило . Момиченцето било оставено при баба си, до момента в който родителите му са на работа. 

Двете излезли да разходят кучето по улицата пред къщата, когато камионът връхлетял върху тях. Съседи чули виковете за помощ. В продължение на часове полицията търсеше лидера, за който се твърди, че е избягал от местопроизшествието.

„ Шофьорът е локален. Не мисля, че е карал с превишена скорост поради неравния терен. Поставили сме легнали служители на реда, с цел да ограничим оптимално случаите ”, съобщи в ефира „ Здравей, България " Светлин Савов, кметски наместник на квартал " Долапите ".

„ След като разбрахме за случая, незабавно ревизирах броят на децата. Установихме, че всички са в клас. След привършване на часовете направихме ексклузивен инструктаж на учениците, с цел да им разбираем за следващ път по какъв начин да се движат безвредно ”, разясни Румяна Георгиева, шеф на ОУ " Христо Смирненски ".-->

Очаква се през днешния ден прокуратурата да прецени дали на водача да му бъде повдигнато обвиняване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР