Известно е, че в последните години устатата блондинка Албена Вулева

...
Известно е, че в последните години устатата блондинка Албена Вулева
Коментари Харесай

Албена Вулева на лов за богат кипърец

Известно е, че в последните години устатата русокоска Албена Вулева работи като рецепционист в Кипър и към този момент все по-рядко се връща в родината си.

Ексводещата живее в крайбрежния град Пафос, а неотдавна се завърна от отмора във Франция. Междувременно не стопира да се оглежда за богат кипърец, с който да живее умерено и по-сигурно. Самата тя твърди, че макар че е на 47 години, мъжкият интерес към нея не е секнал и чужденците й се радват най-вече.

След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с различен мъж, само че неведнъж е споделяла, че е извънредно разочарована от българските мъже, които съгласно нея са освен доста мързеливи, а и извънредно стиснати, пише " Уикенд ".

И до момента в който Недик от дълго време има нова жена в живота си, то Албена има вяра, че си е самодостатъчна. Тя не желае деца, защото съгласно изказванията й, майчинският инстинкт по този начин и не се зародил у нея, написа още изданието.

Бившата тв водеща е безапелационна, че не би се върнала още веднъж към малкия екран поради огромната цензура. Предпочита да осъществя креативните си пориви като качва наличие в интернет, където има по-голяма независимост на словото.

Любопитна детайлност е, че в последните години Вулева избира да държи майка си Людмила Захажаева надалеч от себе си и тя нито един път не й е гостувала в Кипър.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР