Известният уеб портал GSMArena публикува поредната седмична класация на най-популярните

...
Известният уеб портал GSMArena публикува поредната седмична класация на най-популярните
Коментари Харесай

Седмичният топ-10 рейтинг на GSMArena оглави смартфонът Redmi Note 6 Pro

Известният уеб портал GSMArena разгласява следващата седмична ранглиста на най-популярните за изтеклите 7 дни смарт телефони. Класацията се сформира съгласно визитите и най-често употребяваните думи в търсачката на уеб страницата.
Според GSMArena, през изтеклата седмица най-популярен е бил смарт телефонът Redmi Note 6 Pro. Той се харесва най-вече с това, че предлага едно от най-хубавите съотношения цена и благоприятни условия.

На второ място в новия рейтинг е класиран Samsung Galaxy A7 (2018). Това е смарт телефон от приблизително равнище, само че оборудван с тройна камера. Именно тази специфичност провокира любознанието на потребителите.

Третото място за изтеклите 7 дни е на Huawei Mate 20 Pro. Перфектният във всяко отношение смарт телефон, само че с много висока цена.



На четвърто място се намира Samsung Galaxy A9 (2018), а първата петица завършва с Xiaomi Pocophone F1, който производителят показва като „флагман с бюджетна цена“. Шестото място е заето от Huawei Honor 8X, дисплеят на който заема 92% от площта на предния панел. Следват Samsung Galaxy S9, Xiaomi Mi A2, Apple iPhone 6s и iPhone 6. Последните два смарт телефона са включени в този рейтинг, тъй като доста магазини в Европа и Съединени американски щати започнаха да ги продават с огромно понижение и ползата към тях набъбна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР