Известният руски треньор Леонид Слуцкий сравни новата олимпийска шампионка във

...
Известният руски треньор Леонид Слуцкий сравни новата олимпийска шампионка във
Коментари Харесай

Футболен треньор сравни фигуристка с Кристиано Роналдо

Известният съветски треньор Леонид Слуцкий съпостави новата олимпийска шампионка във фигурното пързаляне Алина Загитова с португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. 15-годишната рускиня сграбчи златния орден с рекордно висока оценка в късата стратегия и изпревари в крайното класиране сънародничката си Евгения Медведева, която трябваше да се задоволи със среброто. Нея пък Слуцкий съпостави с аржентинския ас на Барселона Лионел Меси.



" Ако може да се направи прилика с футбола, то Загитова е Роналдо на фигурното пързаляне ", споделя Слуцкий пред Sport24.ru. " Кристиано умее всичко, суперподготвен е и ослепително е овладял всички съставни елементи от играта, до момента в който Меси - той е по-големият създател. Може да не е по този начин многообразен като Роналдо, само че това, което прави от време на време е потресаващо. И страстите, които преживяваш, при всички случаи са доста по-големи.



Да го кажем по този начин: Алина има прелестна техника, изключително в скоковете, при нея има многообразие и по-сложните каскади са безупречни. Но на прочувствено равнище Женя те сграбчва повече ", споделя още в разбора си футболният експерт.



46-годишният Леонид Слуцкий сега е без работа. За последно той бе отпред на британския втородивизионен отбор Хъл Сити - от юни до декември 2017 година. Слуцкий е някогашен народен селекционер на Русия и дълготраен старши треньор на ЦСКА (Москва).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР