Виктория Бекъм остана съкрушена от гняв“, когато съпругът й Дейвид

...
Виктория Бекъм остана съкрушена от гняв“, когато съпругът й Дейвид
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм хвърли „ядрена бомба“ срещу брака – оставяйки Виктория да ридае

Виктория Бекъм остана „ съкрушена от яд “, когато брачният партньор й Дейвид Бекъм направи шокиращо самопризнание за брака им, съгласно нова разкриваща всичко книга.

Бившият футболист сподели, че бракът им е бил „ сложна работа “ по време на изявление за австралийското телевизионно шоу The Sunday Project през 2018 година Авторът Том Бауър в този момент твърди, че мненията на Дейвид са вбесили жена му.

В избухливата си нова книга „ Домът на Бекъм “ Бауър твърди, че публицистът на Виктория е издал история на публицист за това по какъв начин тя е останала с „ гняв и упреци “ след изявлението на Дейвид. Бауър сподели, че звездата от Spice Girls не е била предизвестена авансово за чата.

Авторката твърди, че вместо това е била „ невярваща “, до момента в който е гледала изявлението на мобилния си телефон. Том сподели: " Сякаш беше избухнала нуклеарна бомба. " Той добави: „ Нелоялността на брачна половинка й я озадачи. Неговата правота беше унищожила напъните й да сътвори облик на щастливи фамилии. Защо, хлипаше тя, Дейвид би я засрамил? “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР