Една европейска държава е обявена за най-щастливата в света“ и

...
Една европейска държава е обявена за най-щастливата в света“ и
Коментари Харесай

Красива европейска страна, известна със своите пейзажи, наречена „най-щастливата в света“

Една европейска страна е оповестена за „ най-щастливата в света “ и е известна със своите зашеметяващи планински пейзажи и пенливи езера.

Въз основа на няколко основни фактора, в това число качество на живот, междинна заплата и сигурност, Австрия е класирана преди всичко в отчет на Casino.com, оценяващ коя страна е „ най-щастливата “. В отчета се показва: „ Австрия отбелязва относително високи резултати във всички области, като се подрежда в топ 10 за четири от шестте фактора, които разгледахме. Качеството на живот в Австрия е високо, със междинна годишна заплата от £50 436 и възраст за пенсиониране от 62,5 години, споделяйки второ място за фактора в нашата ранглиста. "

Компанията проучва набор от световни набори от данни, с цел да стигне до това умозаключение, в това число приблизително възнаграждение, равнища на безработица, равнища на престъпност, слънчеви часове и приблизително пенсиониране възрасти, което дава на Австрия краен резултат за показател на благополучие от 7,6 от вероятни 10, поставяйки я на първо м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР