Известният руски астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на

...
Известният руски астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на
Коментари Харесай

Астролог предрече нов живот за една зодия през февруари

Известният съветски астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака за февруари 2023 година Сред всички знаци на Зодиака експертът открои един. Според нея тези представители на зодиакалния кръг ще би трябвало да влязат в нов, проспериращ и витален живот през февруари 2023 година

И по този начин, Тамара Глоба предсказва на Риби особен триумф през последния месец на зимата. Представителите на тази зодия ще бъдат съпроводени от шанс безусловно във всички сфери на живота.

Рибите ще се радват на идилия в фамилията с помощта на взаимното съгласие с колегата. Ще се радват на връзки, а необвързаните представители на този знак ще бъдат прелестно сюрпризирани от нови сантиментални запознанства, които няма да им тежат.

Рибите ще бъдат заети с работа през целия февруари 2023 година и просто няма да им е до неприятни страсти, в случай че такива се появят на хоризонта.

Деловата сфера през февруари 2023 година ще излезе на напред във времето, а дейното държание на работното място няма да остане неусетно от управляващите.

Рибите могат да бъдат привлечени да работят от представители на конкурентни компании. Препоръчва се деликатно да разгледате предложенията и да не се страхувате да приемете най-изгодното от тях.

Въпреки това може да се случи някогашният шеф да не желае да пусне скъп чиновник и да предложи по-добри условия и по-висока заплата като отплата.

Здравето на Рибите през февруари 2023 година ще остане на положително равнище. Препоръчва се повече отмора, с цел да не се претрупва нервната система.

Февруари приготвя осъществяването на всевъзможни инициативи, реализирането на от дълго време замислени хрумвания и обезпечен триумф, в случай че Рибите положат задоволително старания и не са мързеливи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР