Известният производител на оперативна памет за ентусиасти и овърклокъри G.

...
Известният производител на оперативна памет за ентусиасти и овърклокъри G.
Коментари Харесай

G. Skill пуска четириканалните комплекти SO-DIMM DDR4 памет за HEDT-системите

Известният производител на оперативна памет за запалянковци и овърклокъри G. Skill анонсира доставките на четириканалните комплекти оперативна памет Ripjaws от стандарта SO-DIMM DDDR4 . По думите на компанията, новите комплекти би трябвало да намерят приложение в компактните HEDT-системи, основани въз основата на Mini-ITX дънни платки, като ASRock X299E-ITX/ac да вземем за пример.

На купувачите ще се оферират комплекти от по четири модула, функциониращи на ефикасната периодичност от 3200 до 3800 Mhz и с общ размер 32 (4x 8 GВ) или 64 (4x 16 GВ) GB. Тайминг формулата наподобява по този начин: 16-16-16-36 или 18-18-18-38, а захранващото напрежение във всички случаи е 1.35 V. За основа на новите модули служат небезизвестните чипове Samsung B-die, имащи поддръжка на овърклокърските профили Intel XMP 2.0. Кратките характерности на новите артикули са дадени в таблицата по-долу.



Както означават представителите на G. Skill , новите комплекти Ripjaws DDR4 без проблем минават всички многочасови проби. Като доказателство, по-долу е наведен скрийншот със стрес-теста на Ripjaws DDR4-3800 , с присъединяване на дънната платка ASRock X299E-ITX/ac и процесора Intel Core i9-7900X.



По рафтовете на магазините, новите комплекти памети G. Skill Ripjaws DDR4 ще се появят при започване на декември, само че целесъобразната им цена ще бъде оповестена по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР