Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладници бе открит

...
Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладници бе открит
Коментари Харесай

Само в Struma. com! Издъхна емблематичният поп от петричкото с. Кладници К. Папудов, спряха погребението му след шокираща находка! Кошмар за опечалените...

Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладници бе открит мъртъв в дома си завчера, възрастният мъж е открит на леглото в стаята си от неговите родственици. Вчера почнала подготовка за погребението му, покойникът бил почистен, облечен и подготвен, с цел да бъде изпратен в последния му път, когато внезапно роднините забелязали рани по главата и странни драскотини по лицета., научи Първо Struma.com

Предположили, че гибелта му не е естествена и евентуално някой го е пребил. Незабавно на място са извикани служители на реда, които спрели подготовката за погребението и сезирали прокуратурата за подозренията на околните. Трупът е взет и през днешния ден ще бъде направена аутопсия за потвръждения или отменяне на версията за гибелта на отец Папудов. Близките се съгласили, с цел да бъдат отхвърлени всевъзможни подозрения към повода за гибелта му. Те коментирали, че имал проблеми със сърцето, само че се чувствал добре в последно време. Отец Кирил Папудов е национално прочут.

Многократно арестуван и осъждан за владение на наркотици- канабис. Около 10 пъти го вкарваха в ареста, откакто в дома му се намираха килограми от наркотината трева. Свещеникът непрестанно обясняваше, че отглежда марихуана, с цел да лекува себе си и болната си брачна половинка Мария, която умря през 2006 година. Свещеникът се задоми наново и отново продължи да сее канабис, новата му брачна половинка при един от арестите пое отговорността и беше наказана на година и половина условно.

Жената твърдеше, че растението, което е намерено в къщата им е саморасляк и отецът няма никаква виновност. Той в този интервал бе в изискванията на условна присъда, и в случай че не бе баба Елена щеше да влезе в пандиза, по тази причина и дамата пое неговата виновност. Отецът има 5 условни присъди - 4 за канабис и 1 за нелегално оръжие.

В последните години обаче той се смири и нищо не се чу повече за него. До през вчерашния ден. Очаквайте какво ще откри аутопсията и има ли отговорен за гибелта на свещеника, който дълги години служи в чърквата " Св. Илия " в близкото с. Боровичене.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР