Известният макроинвеститор Дан Тапиеро разглежда историческата точност на прогнозен модел,

...
Известният макроинвеститор Дан Тапиеро разглежда историческата точност на прогнозен модел,
Коментари Харесай

Биткойн може да се изстреля до $900,000 – ето кога

Известният макроинвеститор Дан Тапиеро преглежда историческата акуратност на планиран модел, който предлага изключителна траектория за Биткойн (BTC) през сегашния цикъл.

Тапиеро неотдавна изрази доверието си в Stock-to-Flow (S2F) на модела нa анализатора PlanB като постоянен знак за ценовите трендове на Биткойн .

Тапиеро означи, че въпреки на пръв взор понятието да наподобява неправдоподобно, отчетливите възходящи скокове, изобразени в модела S2F през 2013, 2016 и 2020 година, са били доказани от следващи ценови придвижвания в границите на една година.

Моделът завладяващо загатва за евентуална оценка на Биткойн от $900,000 в границите на идващите 12-18 месеца. Това наблюдаване се основава на историческите резултати на модела.

Междувременно самият PlanB означи, че неотдавнашният скок на Биткойн до диапазона от $60,000 е в тясно сходство с ценовите цели, обрисувани в неговия S2F модел.

Освен това PlanB чака началото на бичи пазарен цикъл за Биткойн, който се чака да продължи почти 10 месеца. Той обаче предизвести, че периодически внезапни спадове от към 30% могат да пресечен тази възходяща траектория.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР