Известният журналист и политически анализатор Явор Дачков коментира във Фейсбук

...
Известният журналист и политически анализатор Явор Дачков коментира във Фейсбук
Коментари Харесай

Явор Дачков за Терзиев: Ако те видя на улицата няма да те позная, защото нямаш лице

Известният публицист и политически анализатор Явор Дачков разяснява във Facebook отхвърли на претендента за кмет на София Васил Терзиев да се яви на ефирен спор с другия кандидат за мястото за кмет на столицата Ваня Григорова.

Ето целия му коментар:

„ Васил Терзиев работи като схемаджия в тази акция. Затова и бяга от пряк спор с Ваня Григорова. Той е сигурен, че ще завоюва, а предизборната конкуренция провокира в него същинска скука (донякъде го разбирам за последното). Той е взел договорката (по личните му думи, представени от Кирил Петков в оня запис на „ Промяната “) и просто чака формалното ѝ привършване в неделя.

Васил Терзиев е див звяр, който се прави на льольо и котаракът Леополд. Само в тази акция похарчи 4,5 млн. За мен най-скандалното е, че си купи номинацията с други десетки милиони за Политическа партия, Демократична България, медии и инфлуенсъри преди този момент. Очевидно е, че не влага толкоз пари, с цел да направи нещо хубаво за София, тъй като градът има капацитет. Той е нападателният в този сюжет и се е самопредложил, а не е готиния, само че срамежлив пич, който Политическа партия и Демократична България ненадейно са разкрили на корпоративно празненство и са си споделили „ Ей, че хубаво момче за кмет “.

Той е инициирал номинацията си и това проличава с просто око. Държи се като вложител, а не като претендент. Иска да му е удобно и когато усети жегата от Ваня Григорова в последните дни се уплаши същински. Видеото му с което се опита да оправдае бягството си от пряк тв спор и да го размени в раздумка в подопечното му Дарик радио от 17 ч.!!!!!! беше видео на паникьосан човек.

Уплашен е, което значи, че доста желае да стане кмет. С другари се питахме, за какво, откакто е съумял младеж, а се хвърля в тази кална борба за неблагодарна работа, каквато е тази на градоначалника. Един от тях даде най-точния отговор – суетност и мисля, че тя е първото. Парите са второто от първостепенните неща. Идеята за София я няма, тъй като не си направи труда даже да се запише като общински консултант. Това е капризно момче, което желае да стане някакъв, отвън веганската откъм дух среда в която се движи. Мечтае за по-голямо самопризнание, власт и прочие. Има рекламация – по този начин сподели на един спор – и напълно съществено мисли, че това е задоволително съображение хората да гласоподават за него, с цел да ги ръководи. Как пък не.

България е цялостна с такива незаменими нарциси, а и този е от най-бездарните, тъй като има харизмата на суши. Раздал няколко милиона на умните и красивите и се юрнал да взема властта. С бай Петър Младенов, цялото Държавна сигурност и половината Българска комунистическа партия зад тила си. Няма подобен кич. Това в действителност е комунистическо бездарие, което избива по челата и стените на всичката умнокрасива рекламация.

В един от претенциозните и снобарски по малоумен метод предизборни клипове тя е показана най-добре: Кривокрак контур в далечината ни заповядва да помислим 20 секунди за кого да гласуваме и до момента в който приказва в жанр Кашпировски, камерата се доближава до наедрял проект на лицето на Васил, което е невероятно за запомняне, само че тъкмо тогава той ни споделя, че би трябвало да гласуваме за него.

Как, бе брат, като от пет месеца ти греша името, тъй като не мога да го запомня, а в случай че те видя на улицата няма да те позная, тъй като нямаш лице. То не става единствено с пари тази работа. Нито с танкове. Как пък не ви влезе някакъв дух и разум в празните глави за толкоз години селска тирания, която през днешния ден назоваваме градска десница, тъй като баничарницата е „ Хлебаръ “, а мекиците са от „ Фабрика “ и са по 20 лв.. Пълен несръчен, лаком и некадърен шок. Нищо и пустош. “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР