Известният гримьор Pat Mcgrath пусна на пазара първия си фон

...
Известният гримьор Pat Mcgrath пусна на пазара първия си фон
Коментари Харесай

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Известният гримьор Pat Mcgrath пусна на пазара първия си декор дьо загар. Идеята му е да дава резултат “грим без грим ”.

Pat Mcgrath e един от най-търсените гримьори в бюти промишлеността. Тя е гримирала за голям брой фешън ревюта и огромни международни събития. До този миг е развивала формули за декор дьо тени в колаборация с марки като CoverGirl, Giorgio Armani и Max Factor, само че в никакъв случай сама. Днес тя реализира своята фантазия с продукта Skin Fetish: Sublime Perfection foundation.

Гримьорката споделя, че е желала да сътвори съвършеният декор дьо загар, който да дава натурален свършек и да е подобаващ за всяка жена. Затова е работила върху формулата над 25 години.

 Pat Mcgrath сътвори първия си декор дьо загар

Преди да пусне на пазара финалния артикул, тя го тествала в няколко фешън ревюта, както и върху Карди Би на спектакъла Met Gala.

Фон дьо тенът има 36 нюанса, които съгласно Pat Mcgrath са най-хубавата численост, нужна й да сътвори съвършения резултат за всеки вид кожа.

“Според експертите, това е подобаващата численост. Толкова цвята ще ми трябват, в случай че желая да покрия целия свят ”, споделя тя.

От както Риана сътвори своите артикули за хора с всеки вид и цвят кожа, в бюти промишлеността се образува съревнование кой ще сътвори повече цветове, като някои надскочиха 100 нюанса. Това обаче, съгласно множеството гримьори, е изцяло ненужно, тъй като единствено провокира в допълнение комплициране за клиента и понижа вниманието на фирмите върху създаването на формулата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР