Известният градски мафиот, който позорно позира пред камерата без риза

...
Известният градски мафиот, който позорно позира пред камерата без риза
Коментари Харесай

Мафиотът от Ню Йорк, който позира без риза в басейна, докато е в клуба, не съжалява за осъдителната снимка при произнасянето на присъдата

Известният градски мафиот, който позорно театралничи пред камерата без риза в басейн, до момента в който е в клуба, сподели във вторник, че не съжалява по отношение на фотографията — макар че тя му оказа помощ да влезе в пандиза.

Предполагаемият мафиот от незаконното семейство Коломбо Ралф Ди Матео, на 68 години, беше наказан на три години зад решетките от федералния арбитър от Бруклин Хектор Гонзалес, откакто се призна за отговорен в изнудване, скрит план и пране на пари от 2020 година до 2021 година за опасност към синдикален чиновник през юли.

Когато го попитаха след произнасянето на присъдата дали има някакви задни мисли да театралничи пред камерата, до момента в който без риза в басейн във Флорида, ДиМатео, облечен в костюм с въглени и маратонки, се присмя.

„ Защо? Беше страхотна фотография, ” сподели Ди Матео, който демонстрира едрите си космати гърди на фотографията.

Прочутият влъхва, за който прокурорите споделят, че е consigliere на клана, е отлетял до щата Съншайн ден преди федералните прокурори да издигнат обвинявания против 13...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР