Известният Facebook потребител Теодор Михайлов попита в социалните мрежи дали

...
Известният Facebook потребител Теодор Михайлов попита в социалните мрежи дали
Коментари Харесай

Теодор Михайлов за убийството на психолога Нав: Кой ще ни пази от пазачите?

Известният Фейсбук консуматор Теодор Михайлов попита в обществените мрежи дали някогашните чиновници на Министерство на вътрешните работи се подлагат на психотест за склонност за владеене на оръжие. Повод на неговата обява е  убийството на известния психолог Иван Владимиров-Нав . Той написа в поста си, прилагаме без редакторска интервенция:

„ “Бившият чиновник на реда Румен Тонев е арестуван за убийството на Иван Владимиров-Нав ”.

Бившият чиновник на реда Румен Тонев е на 52 години и е напуснал системата на Министерство на вътрешните работи 2000 година Оттогава са минали 23 година Какво постанова някой, който директно е бил в Министерство на вътрешните работи 10 години да има оръжие до живот, е въпрос, на който няма да получим отговор. Дали някогашният чиновник на реда Румен Тонев е бил подлаган от време на време на психотест за склонност за владеене на оръжие също няма да разберем. Защо след многочислените сигнали против него оръжието му не е било отнето, също няма да стане ясно.

Няма да разберем и за какво първенецът Министерство на вътрешните работи, получаващ милиарди годишно от бюджета, чиято основна задача е да опазва живота и здравето на жителите, постоянно дава отговор, че няма какво да направи. Както в тази ситуация с Иван Владимиров-Нав. От друга страна частният охраняем бизнес е във непрекъснат напредък. Но пък, в случай че би трябвало да бием деца зад колоните на министерски съвет, сме на линия. Дори има премия – избираемо място в парламентарната група на ГЕРБ.

„ Quis custodiet ipsoscustodes? “
Латинска сентенция. В превод:
„ Кой ще ни пази от пазачите? “
Отговор:
Никой. Просто от време на време ще умирате, до момента в който ви пазят или до момента в който пазят пийнал и надрусан водач, който кара с 200 по околовръстното. Ще е просто битов случай. Какво толкоз? “

Източник: Теодор Михайлов

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР