Известният британски пророк Крейг Хамилтън-Паркър, предсказал с точност Брекзит, настоящия

...
Известният британски пророк Крейг Хамилтън-Паркър, предсказал с точност Брекзит, настоящия
Коментари Харесай

Известен британски гадател предрече страховити неща, които ще се стоварят върху Земята през 2018-а

Известният английски оракул Крейг Хамилтън-Паркър, предсказал с акуратност Брекзит, сегашния собственик на Белия дом, нещастието в Лас Вегас и доста други, проговори за събитията, които ни чакат през 2018 година. Той предизвестява за екологична рецесия и естествени катаклизми, които ще бъдат доста по-ужасяващи от тези, връхлетели Земята през 2017 година Много съществени нещастия чакат Италия поради изригването на вулкана Везувий, Съединени американски щати и Австралия, където ще избухнат голям брой пожари, а Китай и Индия ще станат жертви на страшни наводнения. Земята ще се тресе толкоз мощно, че ще го усетят и там, където в никакъв случай не е имало трусове, написа esoreiter.ru.

Карибският басейн ще продължи да бъде „ домакин” на мощни урагани, а леденият шелф на Антарктида ще се образува великански разлом, което ще бъде старт на тоталното му опустошение. Ще се образуват многочислени айсберги и ще затрудни корабоплаването в южните морета, да не приказваме за доста по-сериозни последици.

В политическия живот също ще „ горят пожари и бушуват урагани”. Ще бъде подхванат опит за събаряне на Доналд Тръмп, несполучлив към момента. За това пък народът на Северна Корея ще успее да смъкна своя деспот Ким Чен Ун. В света може да се развихри пандемия от заплашителен грип, най-вероятно поради потребление на биологично оръжие.

Терористите, на собствен ред, ще създадат опит да употребяват химическо оръжие в страни от Западна Европа благодарение на безпилотни самолети. Русия и Китай ще основат мощен стопански и боен съюз против Съединени американски щати, поради който последните ще изгубят търговията с Изтока, което ще провокира икономическия провал на великата страна.

Като цяло 2018 година ще е проблематична за цялата международна стопанска система.

„ Известно е, че компликациите сплотяват положителните хора и разединяват неприятните. Така че всички тествания, които ни чакат, са единствено за добро”, разяснява Хамилтън-Паркър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР