Известният бивш футболист, който стана ММА боец Даниел Златков е

...
Известният бивш футболист, който стана ММА боец Даниел Златков е
Коментари Харесай

Бивш футболист преби жестоко спортист, син на журналистка и бивш полицай

Известният някогашен футболист, който стана ММА войник Даниел Златков е разследван от полицията за нанасянето на нечовечен побой на Оливър Златков, наследник на починалата журналистка Радослава Златкова от радио Благоевград и на някогашния служител на реда Кръстан Златков. Момчето, което е на 21 години е излизало от дискотека “Графити” в Благоевград в нощта на събота против неделя, когато е било нападнато и бито със садистична свирепост от ексфутболиста, който бе и участник във ВИП Брадър.  172-03-02

Вследствие на ударите Оливър е изпадал няколко пъти в безсъзнание, закаран е в Спешния център от личния състав на дискотеката, където му е оказана помощ. Ударите на випаджията са били толкоз мощни, че един от тях е разцепил едната бузата на младежа.

Иззети са записите от видеокамерите на дискотеката и е почнало следствие. На тях се виждало ясно какво се е случило.

Момчето е било свалено на земята и ритано нападателно в главата от бияча си. След което е оставен да лежи в безпомощно положение.

Оливер е на 21 години, състезател, прочут е с слагането на международен връх по набирания на лост. Момчето е настанено в болница, в тежко положение. Прокуратурата стартира следствие по случая.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР