Известният антиваксър психоотец Силвестър призова миряните на битка с хомосексуализма

...
Известният антиваксър психоотец Силвестър призова миряните на битка с хомосексуализма
Коментари Харесай

Кой ще закопчае този неандерталец? Психоотец Силвестър зове да се борим с гейския тумор

Известният антиваксър психоотец Силвестър прикани миряните на борба с хомосексуализма и назова участниците в идния прайд " израстък ".

Публикуваме неуместното му словоизлияние с въпроса по кое време прокуратурата ще се сети да проверява сходни човеци с забележими психосоциални отклонения, насаждащи социална ненавист:

Когато организмът е атакуван от туморни кафези какво би трябвало да прояви: приемливост или опозиция? Въпросът наподобява елементарен, дори в прочут смисъл малоумен, само че...

Десетилетия към този момент (някои му викат време на Преход) ни убеждават, че би трябвало да сме толерантни. Даже много хора повярваха на тази масирана операция...

Трябвало да сме толерантни към убийци, педофили, изнасилвачи, национални предатели, тъй като не било редно да демонстрираме ненавист към тях. А никой не се сеща, че когато проявим приемливост към такива хора ние по едно и също време с това демонстрираме ненавист към жертвите им: ненавист към децата, пребитите, ограбени или убити старци, изнасилените девойки....Аз по този начин не мога! Чувството ми за пълноправие е накърнено... и за правдивост. 

След няколко дни още веднъж се готви,  парад на полови расисти; на хора, които водят война с нас. Наричат всеки хетеросексуален, който ги поддържа " съдружник " (ally), а не " покровител " (supporter). Те ненавиждат елементарното, обикновено хетеросексуално семейство и са подготвени да дискриминират всеки, който не мисли като тях. 

На тях е разрешено да ни ненавиждат, наскърбяват, дискриминират. А ние би трябвало да сме толерантни... Аз нещо не съм склонен с това! 
Какво би трябвало да изберем:

ТОЛЕРАНТНОСТ ИЛИ СЪПРОТИВА???
Първото носи сигурна гибел, а посредством второто сме оживели като народ, език и просвета толкоз дълго време...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР