Известният американски актьор Кевин Спейси ще трябва да плати 31

...
Известният американски актьор Кевин Спейси ще трябва да плати 31
Коментари Харесай

Кевин Спейси ще плати 31 млн. долара компенсации на продуцентите на „Къща от карти“

Известният американски артист Кевин Спейси ще би трябвало да заплати 31 милиона $ обезщетение на компанията продуцент на сериала " Къща от карти ", в който изигра основната роля, защото беше уволнен заради дело за полов тормоз.

Продуцентската компания MRC, която стои зад хитовия сериал за политически интриги във Вашингтон, изиска отплата за пропуснатите облаги, които се приписват на напускането на артиста от сериала след обвиняването против него в полов тормоз и принуждение. MRC съобщи, че е след обвиняването и е почнала вътрешно следствие дали артистът е виновен за хипотетичното закононарушение. Напускането на артиста е принудило продуцентската компания да реорганизира сериала, което е довело до " обилни загуби ", прибавиха от MRC.
Свалиха обвиняванията за полово посягане против Кевин Спейси
Актьорът Кевин Спейси може да си отдъхне, защото обвиняванията за полово посягане против него са свалени поради отвод на обвинит...

Сценарият е трябвало да бъде модифициран, с цел да се изключи персонажът, изигран от Спейси, и да се реорганизира целият шести сезон, понижен от 13 на 8 епизода.

MRC заведе дело през 2019 година Същата година съдът отхвърли за непозволено държание и полово принуждение в американския щат Масачузетс.

Актьорът има два Оскара, за най-хубава мъжка роля в американския филм " Американски прелести " през 1999 година и за най-хубава поддържаща мъжка роля във кино лентата от 1995 година " Обичайните обвинени ".

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР