Известните личности също като обикновените хора се борят с най-различни

...
Известните личности също като обикновените хора се борят с най-различни
Коментари Харесай

Пробелмите с безплодието, с които Елизабет Банкс е трябвало да се бори

Известните персони също като елементарните хора се борят с най-различни проблеми. И общоприетото разбиране, че с пари всичко се купува в действителност не важи.

Примерите за това са доста, като Елизабет Банкс взема решение да даде образец и със своята история. В подкаста Call Her Daddy актрисата приказва намерено за проблемите си със забременяването.

Банкс признава, че има проблеми и от години се бори с неплодородие. Като постоянно е имала обичайна фантазия за брак и семейство. Но не всеки път е знаела, че има проблем. В даден моменти си е мислела, че не забременява, тъй като е доста добра в уцелването на момента, в който би трябвало да изпие нужното хапче.

В следствие се оказва, че страда от неплодородие и е измежду дребен % от дами, при които не може да се дефинира каква е точната причина за това. 48-годишната актриса коментира, че постоянно е имала доста яйцеклетки и основаването на ембрион не е било проблем.

" По някаква причина матката ми е враждебна, не знам какво става, само че ембрионите просто не могат да се задържат в нея. " Опити за зачеване и изхабяване на бебе е имало, като Елизабет Банкс споделя, че е правила всичко допустимо, с цел да усили възможностите си да стане майка, написа Yahoo Life.
 Елизабет Банкс със брачна половинка си Макс Ханделман

Елизабет Банкс със брачна половинка си Макс Ханделман

Но това по този начин и не се е получавало, като актрисата добавя, че е имало миг, в който поради безплодието си се е чувствала като по-малко жена. Но тези компликации не стопират Елизабет Банкс от фантазията да има семейство с дългогодишната си половинка и брачен партньор Макс Ханделман. Благодарение на сурогатна майка сега двамата имат две деца - Феликс (11 г.) и Магнъс (10 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР