Известните личности имат достъп до всички авангардни процедури за красота,

...
Известните личности имат достъп до всички авангардни процедури за красота,
Коментари Харесай

10 изключително странни процедури за красота, по които Холивуд е полудял

Известните персони имат достъп до всички авангардни процедури за хубост, за които останалата част от света може единствено да мечтае. Както отбелязва списание ЕЛЛ, нормално постоянно известни персони първи са тествали последните пробиви в козметичните технологии. Въпреки това, от време на време тайните им за хубост може да наподобяват много странни за елементарните хора, защото включват странни съставки или необикновени техники.

Събрахме най-странните трендове, които холивудските звезди следват.

1. Златна маска за лице

 10 извънредно странни процедури за хубост, по които Холивуд е полудял Instagram

Израелският модел Bar Refaeli употребява 24-каратова течна златна маска за лице, с цел да резервира кожата си блестяща и здрава. Тази първокласна обработка на металите е известна със своите противовъзпалителни, анти-акне и анти-стареене изгоди.

2. Изкуствени зъби

 10 извънредно странни процедури за хубост, по които Холивуд е полудял Twiiter

Холивудската усмивка се трансформира в общоприетоо условие за съвсем всяка известна социална фигура, а фасетите са един от методите за постигането й. Тези тънки черупки от порцелан, които са прикрепени към предната част на всеки зъб, нормално се употребяват за смяна на размера, формата, цвета или ситуацията на зъбите.

Сиван Финкел, ортодонт от Ню Йорк, споделя, че първото нещо, което се случва, когато някой стартира кариерата си, е да си постави фасети.

Зъбните импланти са по-радикален метод да подобрите усмивката си. Те съставляват зъбни корени, направени от цирконий или исполин, сложени в челюстната кост. За разлика от фасетите, в този случай би трябвало да премахнете всичките си естествени зъби и да живеете с цялостен набор изкуствени за остатъка от живота си.

3. Вампирски лифтинг

 10 извънредно странни процедури за хубост, по които Холивуд е полудял Twiiter

Любимият тип лифтинг на Ким Кардашиан се състои в това да вземете личната си кръв и да я инжектира в лицето си с доста дребни игли под формата на богата на тромбоцити плазма. Процедурата подмладява вашата лицева тъкан и предотвратява бръчките.

4. Тайландско удране на плесници

 10 извънредно странни процедури за хубост, по които Холивуд е полудял Фейсбук

Това е една извънредно странна процедура, при която се бият плесници на лицето. Твърди се, че това стяга мускулите на лицето, отстранява бръчките и предотвратява стареенето.

Една 15-минутна сесия коства към 350 $ за едната страна на лицето.

5. Операция " Пепеляшка "

 10 извънредно странни процедури за хубост, по които Холивуд е полудял Instagram
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР