Известните личности доста рядко пестят пари, когато стане дума за

...
Известните личности доста рядко пестят пари, когато стане дума за
Коментари Харесай

Колко е струвал рожденият ден на сина на Джейсън Деруло

Известните персони много рядко пестят пари, когато стане дума за децата им и техните празници. Доста постоянно рождените дни са обилни и заниманието на тях е обезпечено.

Същото важи и за Джейсън Деруло. В началото на предишния месец синът му Джейсън Кинг навърши две години и по този специфичен мотив е имало празненство, несъмнено.

Изпълнителят показа два поста, на които се вижда за събитие от какъв мащаб става дума. И умерено можем да кажем, че Деруло може да отвори детски празненство център в двора на дома си, тъй като там има всичко, което едно двегодишно дете може да пожелае. Пързалки, люлки, аниматори...

И тъй като сме огромни хора си даваме сметка, че всичко това коства доста пари. А самият Джейсън Деруло разкрива и какъв брой тъкмо. В австралийско радио предаване изпълнителят споделя, че празненството му е коствало към 30 000 $, написа People.

В едно от видеата той даже се майтапи в типичния си жанр, че подрежда и сглобява всичко самичък, с двете си ръце. Точно в този миг обаче камерата се обръща и демонстрира по какъв начин двама души в действителност правят тази работа. Джейсън Деруло има сина си Джейсън Кинг от връзката си с модела Джена Фрумс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР