Известните гоцеделчевски дилъри на наркотици Б. Маргаритов с прякор Маргарита

...
Известните гоцеделчевски дилъри на наркотици Б. Маргаритов с прякор Маргарита
Коментари Харесай

Пиринско си отдъхна: Опасните бандити Мухата и Маргарита са арестувани тази нощ!

Известните гоцеделчевски дилъри на опиати Б. Маргаритов с прякор Маргарита и Николай И - Мухата бяха задържани в акция на криминалисти от Гоце Делчев и Благоевград, оповестява struma.com. Операцията бе извършена тази нощ и протече с всеобщи обиски по домове на криминалнопроявени лица в града.

При обиските в къщите на Мухата и Маргарита с изключение на огромно количество опиати е открит и цялостен оръжеен боеприпас - противозаконни оръжия и муниции, които са конфискувани за експертизи.

В дома на Маргарита са открити и везни за претегляне на опиати,както и опиати от друго естество. Двамата дилъри са били следени от оперативните и нощес направили няколко продажби на дрога, след което са арестувани дружно с клиентите им.

Има информация,че те са едни от най-активно настоящите пласьори на дрога в Гоце Делчев. Проследяват се връзките им с дилъри в района. Предполага се, че канабисът, който е открит у тях е донесен от Петрич. Търси се връзката им с по-големи снабдители на опиати в Пиринско. Работата по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР