Известните“ българи във ВИП Брадър“ удариха дъното. То не бе

...
Известните“ българи във ВИП Брадър“ удариха дъното. То не бе
Коментари Харесай

Съквартирант съзря голяма измама, в основата на която е Гала

„ Известните “ българи във „ ВИП Брадър “ удариха дъното. То не бе обличане с рокли, мазане с червила, оригване, че и въргаляне по земята. Всичко това бе част от новата седмична задача на съквартирантите. 

Тя трябваше да подложи на тест уменията им. На всички бе казано, че би трябвало да изпълнят няколко точки от даден документ, а най-бързият печели. 

Излезе, че всички са склонни да се излагат по всякакъв начин. Една от точките гласеше, че би трябвало да кажат българската писменост. Шокиращо за феновете, само че „ ВИП-овете “ ни всеобщо объркаха подредбата на буквите или пък напряко пропускаха няколко от тях.











В края на този лист обаче пишеше, че в случай че не искаш да го правиш, а да спечелиш бързо то би трябвало да се разпишеш най-отдолу и да развееш листа над главата си.

Оказа се, че всеобщо съквартирантите са глупави и несъобразителни. Единственият, който прочете всичко до дъно бе Стефан.



В успеха му обаче главният му противник в предаването Петко съзря интрига. „ Това единствено Гала е направила нещо. Казала ти е. Гала е пратила салфетка в третата кабинка на тоалетната и ти е споделила какво би трябвало да направиш “, сподели с шеговите усмивка Петко.





„ Не. Това е документ. Как ще се подпишеш под нещо, в случай че не си го чел “, отсече предприемачът, с помощта на който мъжете завоюваха./ Блиц
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР