Известни родни спортисти подкрепиха конкурса "Спортувай с послание", а до

...
Известни родни спортисти подкрепиха конкурса "Спортувай с послание", а до
Коментари Харесай

Известни наши спортисти подкрепиха Спортувай с послание

Известни родни спортисти поддържаха състезанието "Спортувай с обръщение ", а до крайния период за присъединяване остава месец, оповестиха на Българска телеграфна агенция от асоциация "Докосни дъгата ", уредник на проявата.
Световният първенец по бокс Детелин Далаклиев, олимпийският първенец в тласкането на гюле Ружди Ружди, ММА боецът Деян Топалски, баскетболистите Деян и Калоян Иванови и състезателят по карате Тодор Събев са първите изявени спортисти, които са подкрепили състезанието, който е към план на асоциацията и Министерството на младежта и спорта. Той минава под мотото "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние ".
Награждаването на участниците ще се състои на 21 септември в постройката на ММС, като в церемонията ще взе участие и министър Красен Кралев, се показва в известието. Инициативата е проведена по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия.
Инициаторите чакат през идващите седмици още именити спортисти да поддържат участниците в състезанието и да покажат, че спортът е средство за позитивни послания.
Досега със свои фотоси и послания са се присъединили възпитаници от цялата страна. Идеята на уредниците е да се показват част от надарените и амбициозни български младежи, които освен би трябвало да вдъхновят своите връстници да спортуват, само че и ги стимулират да се оправят с провокациите на живота.
В състезанието могат да вземат участие всички искащи на възраст от 15 до 19 години, като изискването е да бъде направена фотография, подчинена на тематиката "Спорт " и към нея участникът да напише свое обръщение.
Снимката с обръщение може да бъде изпратена на персонално известие до фейсбук страницата на "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние " или на email: [email protected], като към нея би трябвало да са написани името и годините на участника и учебното заведение, в което учи. Снимката с обръщение ще бъде качена на страницата на плана във Facebook. Крайният период за изпращане на фотосите е до 23:59 ч. на 31 август.
На 21 септември в Министерство на младежта и спорта с грамоти ще бъдат наградени всички участници в състезанието. Петимата възпитаници, чиито фотоси с послания съберат най-вече лайкове, ще получат специфична премия от формалния сътрудник на състезанието. Отличията ще бъдат връчени от министър Красен Кралев, зам.-министър Ваня Колева, екипа на Младежки политики към Министерство на младежта и спорта, доктор Денислава Ангелова и известни български спортисти, се показва в известието на основателите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР