Известни певци и музиканти се събират на концерт в подкрепа

...
Известни певци и музиканти се събират на концерт в подкрепа
Коментари Харесай

Певци и музиканти се събират на концерт в подкрепа на журналистката от БНР Станислава Пирчева

Известни артисти и музиканти се събират на концерт в поддръжка на журналистката от БНР Станислава Пирчева, която се нуждае от незабавна интервенция за премахване на израстък в мозъка.

Образуванието притиска окото ѝ и има заплаха тя да загуби зрението си.

Клиника в Германия е дала оферта – 50 000 евро ще коства интервенцията и двете седмици въстановяване там. Има цялостна гаранция, че няма да се постановат следващи лечения, изясни в „ Тази сутрин” по bTV журналистката от БНР Силвия Великова.

„ Няма да има никакви последствия за нея, тъй като другите лекари, с които са говорили, не са давали гаранция за зрението”, добави тя.

„ Клиниката е подготвена, сега, в който съберем парите, да одобри Стенли и да назначи операцията”, акцентира Силвия Великова.

До момента са събрани 18 000 евро, а общата сума би трябвало да бъде събрана до края на годината, защото има заплаха положението на Станислава да се утежни.

--> Концертът ще е на 22 декември от 19:30 ч. в първо студио на националното радио. В него ще вземат участие Дичо, Наско от БТР, Орлин Павлов, Мариана Попова, „ Мери Бойс Бенд”, Калин Вельов и други

На 12 декември към този момент се организира концерт в столичен клуб, изработен от слушатели за „ Нощен Хоризонт”, който се повтори на 19 декември.

Стихосбирката на Станислава „ Живот за разказване” се продава в Народния спектакъл, като парите също ще отидат за лекуването на журналистката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР