Известната звезда от Инстаграм и модел, австралийката Шъниад Макнамара е

...
Известната звезда от Инстаграм и модел, австралийката Шъниад Макнамара е
Коментари Харесай

Модел от Австралия открита мъртва на яхтата на мексикански милиардер в Гърция


Известната звезда от Инстаграм и модел, австралийката Шъниад Макнамара е открита мъртва на супер яхтата на мексикански милиардер в Гърция, заяви The Sunday Times, като се базира на източник от управляващите в страната. Тя е работила на яхтата, с цел да може да пътува по света.

Яхтата е била в пристанището на Аргостоли, остров Кефалония. Първоначалните данни сочат, че може да става дума и за самоубийство. 20-годишната Макнамара е била на задната палуба на плавателния съд, а притежателят бизнесмен Алберто Байлерес не е бил на борда. Тялото е намерено от член на екипажа, потърпевшата е била качена на хеликоптер с цел да бъде откарана в болница, само че по пътя е умряла.

Няколко дни преди да бъде открита мъртва, Макнамара е пуснала в обществените мрежи своя фотография на бъги с коментар: " Искам да се върна назад към тези дни, в които единствената ми паника беше да не падна и да си счупя главата ".

Според гръцки медии предприемачът е напуснал яхтата си във вторник предходната седмица и на борда са останали единствено екипажът и манекенката. За събитията към загадъчната гибел на 20-годишното момиче е почнало следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР