Известната в Австралия природолечителка Савана Дейзли ще се изправи пред

...
Известната в Австралия природолечителка Савана Дейзли ще се изправи пред
Коментари Харесай

Палава природолечителка го направила 4 пъти за един ден с ученик

Известната в Австралия природолечителка Савана Дейзли ще се изправи пред съда по-късно тази година по отношение на повдигнатите против нея обвинявания, че е имала полови връзки с 14-годишно момче в дома ѝ.

Според обвинителния акт на прокуратурата 45-годишната Дейзли е преспала четири пъти в рамките дневно с него, с цел да задоволи половите си потребности. Случаят е от лятото на 2021 година

През декември м.г. дамата отхвърли всички обвинявания. Очаква се тя да се изправи пред магистратите през октомври т.г.

В отчета на полицията е записано, че Дейзли се намирала в нетрезво положение и е предоставила бутилка с алкохол на малолетното лице, към което изпитвала усеща преди да си легнат дружно. Адвокатът ѝ обаче декларирал, че клиентката му е дала на момчето " единствено една чаша вино ".

Миналата година Дейзли бе освободена от ареста под парична гаранция, платена от татко ѝ, само че от този момент би трябвало да се явява на доклад пред полицията и да се въздържа от използването на алкохол и опиати.

В Австралия Савана Дейзли си е построила блестяща известност на уелнес гуру, като в много магазини за здравословно хранене могат да бъдат открити нейни артикули за детоксикация на тялото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР