Известната руска актриса Лидия Федосеева-Шукшина се омъжи за музикалния продуцент

...
Известната руска актриса Лидия Федосеева-Шукшина се омъжи за музикалния продуцент
Коментари Харесай

Жената на великия Шукшин - Лидия Федосеева, се омъжи за седми път

Известната съветска актриса Лидия Федосеева-Шукшина се омъжи за музикалния продуцент Бари Алибасов. Те се разписали на тържествена гала в Москва. При това двамата за повторно ще живеят като семейство, оповестява „ Вечерняя Москва “.
Алебасов и Шукшина са били към този момент дружно от 1995 до 1998 година. Разделят се, само че остават другари. Сега още веднъж са семейство. Музикантът е на 71 години, а обичаната му Лидия – на 80.

И за двамата този брак не е първи, имат огромни деца и внуци от предходни връзки. За Бари Алибасов Федосеева-Шукшина е пета брачна половинка. За Лидия обаче този брак е шести, твъди изданието.

Алибасов е създател и дълготраен фронтмен на съветската поп група „ На На “. През 2019 година групата ще означи 30 години на сцената с турне и огромен концерт.

Лидия Федосеева-Шукшина е национална актриса на РСФСР, станала изключително известна във филми като „ Печки лавочки “, „ Те се сражаваха за Родината “, „ Калина алена “, „ 12 стола “ и други На някои от тях режисьор е бил Василий Шукшин, а също и реализатор на основните функции. Шукшин също така е създател на книги с ракази, както и на „ Живееше подобен момък “, „ Дойдох независимост да ви дам “ и други Умира на 45 години през 1974 година.

Лидия Федосеева признава, че бракът им е бил сложен и в последна сметка се разделили, тъй като той доста пиел, а тя имала много любовни връзки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР