Известната журналистка Соня Колтуклиева е със запорирани сметки заради дело

...
Известната журналистка Соня Колтуклиева е със запорирани сметки заради дело
Коментари Харесай

Приятелка на Радостин Василев съди Соня Колтуклиева за “неуспяла фолкаджийка”

Известната журналистка Соня Колтуклиева е със запорирани сметки поради дело за засегнатост с иск за 5 000 лв., научи. Делото против нея е заведено от близка до някогашния министър на младежта и спорта Радостин Василев.

Поводът – съгласно Ралица Младенова - Колтуклиева преди месеци мощно я разстроила с избрания като „ неуспяла фолкаджийка ”. Ако Колтуклиева въобще е употребила това определение във Facebook, евентуално е била предизвикана от многочислените предизвикателни и разголени фотоси на психотерапевтката в обществените мрежи.

 

 

 

 

Съдия Боряна Венциславова Петрова е приела претенцията на Младенова за основателна и е разпоредила блокиране на всички банкови сметки на топ-журналистката.

Същевременно Ралица Младенова не води други каузи, да вземем за пример против Narod.bg, които пишат за нея на 13 юни: „ Ралица Младенова гони 40-те, само че не е омъжена и няма непрекъснат сантиментален сътрудник. Засичана е постоянно с разнообразни мъже, без да е ясно дали са нейни пациенти или интимни другари. През последните години модифицираната психоложка се появява в компанията на друга пипната любителка на заниманията – Бояна Шарлопова… Въпросът е дали повехналата златотърсачка Ралица Младенова няма да погребе политическата кариера на Радостин Василев? ”

 

 

Афектът персонално от обявата на Колтуклиева може да се пояснява като съгласувани дейности с Радостин Василев, който преди месеци се закани на журналистката, че ще я “занулѝ ” и разгласи, че десетки хора ще я съдят за стотици хиляди левове веществен интерес.

Между Колтуклиева и някогашния министър от Има Такъв Народ има остаряла омраза, а журналистката направи съществени разкрития за него, подплатени с контракти, фактури, решения, свидетелски показания.

Самият Василев отхвърля да се изправи в съда против Колтуклиева персонално, а дело вместо него води трето лице. Ако депутатът от Политическа партия, който си потегли след необикновен скандал от Има Такъв Народ, беше решил персонално да съди Колтуклиева, трябваше в правосъдната зала да оборва изказванията ѝ, в това число, че кара първокласен „ Мерцедес 400 ”с мутренски номер 5555 РВ, без да го е вписал в наложителната декларация пред КПКОНПИ.

Сделки от времето Радостин Василев са обект на следствие от ГДНП, ГДБОП, КПКОНПИ, СГП, откакто бяха предадени на способените органи от служебният министър Весела Лечева. Проблемните съглашения за милиони с незнайни НПО-та, за непотребен програмен продукт, прескъпа реклама в метрото и адвокатски възнаграждения към адвокатската фирма, в която работи майката на Никола Минчев, а преди в нея беше и Лена Бориславова.

На влизане като министър в ММС Радостин Василев назначи свои близки другари от Плевен за изпълнителни шефове на Национална спортна база и Български състезателен тотализатор, където се случиха и главните кавги. В края на мандата Василев си потегли от ММС изпокаран с съвсем всички федерации, а Весела Лечева даже му съобщи от парламентарната естрада, че никой в българския спорт не е в положение да уточни позитивен негов принос в бранша.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР