Известната холивудска актриса Шарън Стоун съди рапърката Шанел Уест Коуст

...
Известната холивудска актриса Шарън Стоун съди рапърката Шанел Уест Коуст
Коментари Харесай

Шарън Стоун съди рапърка заради песен

Известната холивудска актриса Шарън Стоун съди рапърката Шанел Уест Коуст за това, че е употребила без позволение имената й в парчето и видеото към него " Sharon Stoned ", оповестява уеб сайтът Контактмюзик.

 
Хитът видя бял свят през 2018 година и мощно разгневи холивудската прима. Тя упрекна рапърката, че употребява името и имиджа й с комерсиална цел, без да е получила позволение по съответния ред. В правосъдния иск, подаден от юристите на Стоун, се акцентира, че киноактрисата има богата креативна кариера, занимава се с щедрост и постоянно е държала да управлява по какъв начин името и имиджът й се употребяват в общественото пространство.
 
Адвокатите на Шарън Стоун акцентират, че Шанел Уест Коуст е изгряваща рап звезда, която обезверено се пробва да се наложи в сектора , само че за жал яхва известността на други звезди по забранен метод.

В инкриминираната ария на рапърката името Шарън е повторено 99 пъти , а Шарън Стоун - 33 пъти . Шанел е употребила звездата от " Първичен инстинкт " като трамплин, за реализиране на лична популярност, без да й е поискала позволение за това.
 
Във видеото на рапърката се рекламирали и артикули, свързани с използването на марихуана, което в допълнение дискредитирало името на Стоун.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР