Известната американска тенисистка Винъс Уилямс даде воля на сълзите си

...
Известната американска тенисистка Винъс Уилямс даде воля на сълзите си
Коментари Харесай

Винъс Уилямс рони сълзи след мач на Уимбълдън

Известната американска тенисистка Винъс Уилямс даде воля на сълзите си по време на конференция, в която за пръв път разяснява трагичният случай, предизвикал гибелта на 78-годишен мъж.

След успеха си над белгийката Елис Мертенс на "Уимбълдън " в понеделник, 37-годишната тенисистка застана пред събралите се публицисти, които не я пожалиха и не пропуснаха да я попитат за злополуката от 9 юни, за която американката бе упрекната и подведена под отговорност.

"Просто съм съкрушена, нямам думи да опиша по какъв начин се усещам. Това е всичко, което мога да кажа ", съобщи Уилямс, след което се разплака и напусна конференцията.

Действията ѝ бяха разтълкувани като възприятие на виновност и скрупули за случилото се. Малко по-късно обаче, очевидно поуспокоена, звездата се върна, с цел да отговори и на останалите въпроси на медиите.

За да завърши мъчителната тематика за злополуката Уилямс съобщи: "Нямам концепция какво ще донесе утрешният ден. Само това мога да кажа. Това научих ".

Бившата номер 1 в международната класация аргументи автомобилна злополука, когато, на едно кръстовище във Флорида, джипът ѝ се блъсна в лека кола. При удара тежко пострада 78-годишният Джеръм Барсън, който пътувал в автомобила, ръководен от брачната половинка му Линда Барсън. 2 седмици по-късно някогашният преподавател умря в болничното заведение, където бе настанен.

Полицията упрекна Уилямс, че е предходна на алено, само че нейният юрист отхвърли изказванията, заявявайки, че клиентката му се пробвала да избегне удар с различен автомобил, който я засякъл на въпросното кръстовище.

След гибелта на 78-годишния мъж, фамилията му реши да даде под съд по-голямата сестра Уилямс.

Ето видео от прочувствената конференция:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР