Известна фолк певица се омъжи тайно в Белгия, а това

...
Известна фолк певица се омъжи тайно в Белгия, а това
Коментари Харесай

Култова фолк звезда вдигна тайна сватба в Белгия

Известна фолк певица се омъжи скрито в Белгия, а това се случва единствено година, откакто стана майка. 

От няколко години тя пази персоналния си живот в дълбока загадка, само че наш кореспондент научи, че е вдигнала шумна женитба в Гент, където живее нейната половинка и към този момент легален брачен партньор. 

Става въпрос за певицата Мира, която при започване на кариерата си нашумя с дуета си с Милко Калайджиев " Хей, дребната ". Двойката събра над 300 посетители, близки и другари, с цел да отпразнуват дружно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и зареди първо булката.

Същото деяние бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца. По този метод изрично стана ясно, че фамилиите на двамата утвърждават избора на децата си.

Мъжът до Мира е с 11 години по-млад от нея. Джани и Мира съумяха да основат сплотено семейство, което коства работата на певицата в България. Тя прекарва по-голямата част от времето си в чужбина и е понижила фрапантно изявите си./

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР