Известен търговец на климатици от Велико Търново сложи край на

...
Известен търговец на климатици от Велико Търново сложи край на
Коментари Харесай

Огромна трагедия на Ивановден с известен бизнесмен във Велико Търново

Известен търговец на климатици от Велико Търново постави завършек на живота си на Ивановден, като скочи от четвъртия етаж на кооперацията, в която живее.

52-годишният В. Д. излязъл на терасата малко преди 8 часа във вторник и полетял към земята от огромната височина. В жилището била брачната половинка на предприемача, само че тя по този начин и не схванала за съдбовния избор, тъй като евентуално още била в спалнята. Жената научила какво е направил брачният партньор ѝ, когато на вратата позвънила полицията.

На страшната панорама се натъкнали минувачи, които отивали на работа по ул. „ Йоновка” във В. Търново, където се разиграва нещастието. По предварителна информация предсмъртно писмо не е било открито.

Въпреки положителната известност и клиенти на компанията, се допуска, че В. Д. е имал персонални проблеми и персонален претекст, а да постави завършек на живота си. Според една от версиите, той бил заседнал на хазарт и дължал доста пари.

През последните месеци контактувал главно с хора, пристрастени към комара и хазартните игри, които към този момент се оферират на всички места в остарялата столица! Полицията работи по всички вероятни версии и по случая е формирано досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР