Известен политик от близкото минало купува гласове в регионите на

...
Известен политик от близкото минало купува гласове в регионите на
Коментари Харесай

Известен политик купувал гласове за партия от известен етнос

Известен политик от близкото минало купува гласове в районите на Враца, Монтана и Видин. Те са в интерес на партия " от прочут етнос ". Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков без да загатва имена.

Бивш министър на вътрешните работи е имал среща в Кюстендил, на която дружно с някогашен регионален шеф и шефа на полицията са обсъждали по какъв начин 15 хиляди македонци с българско поданство да гласоподават у нас. Официално полицейският шеф се е водел в болница, сподели още Рашков. По думите му има опити за съсредоточаване на вътрешен избирателен туризъм на доста места. МВР-шефът загатна благоевградско село, където внезапно се записали адресно няколко хиляди души.

" Тъй като чакаме това да се мултиплицира и в други региони, сме във връзка и контакт с Министерство на регионалното развитие и ще вземем всички вероятни административни ограничения ", сподели Рашков. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев изясни, че се прави дейна дерегистрация. Той загатна село край Плевен, където обстановката била сходна.

Според Рашков в Плевенско имало в началото 300 гласоподаватели, а по-късно се оказвали 1000. И всички дали своят вот по идентичен метод.

" Там процентът отива към социалистическия преди години, познайте от първия път за коя партия ", съобщи той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР