Известен наш политик ще мине под венчило за трети път

...
Известен наш политик ще мине под венчило за трети път
Коментари Харесай

Известен наш политик се жени за трети път

Известен наш политик ще мине под венчило за трети път в живота си този уикенд. Младоженикът е някогашният водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски, а сватбата е в събота в столицата.

Сензационната вест издадоха близки другари на ексминистъра на стопанската система от второто държавно управление на Бойко Борисов, написа " Уикенд ". Избраницата на Лукарски е Лида Азади - екзотична хубавица с арабска кръв, която се оказа негова дългогодишна тръпка.



Бъдещата младоженка живее от години в Щатите, където върти сполучлив личен бизнес. Според информациите нейното финансово положение надвишава в пъти това на седесаря.

Лукарски прави значимата крачка година след развода с съдбовната Ива Йорданова, която го напусна, малко откакто ВИП политикът загуби министерския пост, а по-късно подаде и оставка от лидерското място на " Раковски " 134.





Месеци наред ексминистърът се опитваше да излезе от тежката обстановка в персоналния си живот, посещавайки разнообразни културни и спортни мероприятия. И в последна сметка се излекува с допустимо най-хубавото от любовното отчаяние, а точно - нова обич!

Дамата на сърцето на Божидар Лукарски - красивата Лида Азади приключва стопанска система у нас и мениджмънт в Америка.

Приятелите на ексминистъра този път са сигурни, че той прави верния избор и няма да попадне в ръцете на златотърсачка, защото самата Лида има освен солидни приходи, само че и доста добра кариера. И както наподобява - няма никакво желание да се връща да живее в България.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР