Известен наш актьор има сериозни здравословни проблеми.Славчо Пеев отново закъса

...
Известен наш актьор има сериозни здравословни проблеми.Славчо Пеев отново закъса
Коментари Харесай

Лекари спасяват единия крак на Славчо Пеев

Известен наш артист има съществени здравословни проблеми.

Славчо Пеев още веднъж закъса съществено със здравето. Проблемите за артиста, които се случват още от предходната година, идват след прекаран коронавирус.

Актьорът, който играе основната роля в " Да, господин министър председател ", за жалост няма да може да влезе в облик, тъй като единия му крайник отхвърля да действа. " Мариан Бачев ще ме смени в „ Да, господин министър председател ", споделя той пред " Телеграф ".

В момента лекари се пробват да спасят десния му крайник благодарение на иглотерапия " Проблемът е от много време, постковид, само че не се оправя. Де факто, кракът ми не действа ", изплака 84-годишният доайен на Сатиричния спектакъл.

" Точно зад постройката на НАТФИЗ се намира. Отидох и ми направиха процедурата. Извадиха ми цялата болежка, та най-малко в този момент не ме боли непрекъснато. Аз заедно съм с бастун, само че не си усещам крайници. От времето зависи дали ще имам някаква болежка или не ", споделя още пред изданието звездата от " Васко да Гама от село Рупча ".

Синът му Петър ще го води и на минерални бани, и на разтривки, на които Славчо Пеев доста се надява да му оказват помощ да усъвършенства положението си и да може да си върви обикновено, написа novini.bg.

Засега той е спрял изявите си на сцената. В последните години има присъединяване единствено в два от спектаклите „ Да, господин министър председател “ и „ Сатирично кабаре 2 “. През новия сезон ще има дубльори, а Мариан Бачев ще го замести в „ Да, господин министър председател “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР