Известен крипто анализатор сподели своята положителна дългосрочна перспектива за по-малко

...
Известен крипто анализатор сподели своята положителна дългосрочна перспектива за по-малко
Коментари Харесай

Крипто експерт залага на изненадващ алткойн за този пазарен цикъл

Известен крипто анализатор показа своята позитивна дълготрайна вероятност за по-малко прочут гейминг алткойн.

Познат като “ “, търговецът има вяра, че гейминг блокчейнът с отворен код Beam (BEAM) има постоянен капацитет да надмине другите алткойни в бранша на гейминг криптовалутите.

Според анализатора, BEAM е подготвен да означи доста възходящо придвижване по време на сегашния бичи пазарен цикъл.

Altcoin Sherpa предизвести да не се купува BEAM на настоящето ценово равнище, като прикани евентуалните вложители да проявят самообладание и да изчакат по-подходяща точка за влизане.

Въпреки това анализаторът показа бичи настроения за BEAM в дълготраен проект, предвиждайки забележителен напредък отсега нататък.

Освен това специалистът дефинира BEAM, дружно с блокчейн оракула Chainlink ( LINK ) и крос-верижния план за децентрализирани финанси (DeFi) SuperVerse (SUPER), като алткойни, които претърпяха продължителни етапи на струпване, преди да излязат на облага. Altcoin Sherpa означи и повтарящ се модел измежду тези монети: обилни възходящи придвижвания, последвани от интервали на консолидация преди следващи покачвания.

Altcoin Sherpa акцентира капацитета за печеливши суинг покупко-продажби с тези монети, обяснявайки го с няколко фактора, като да вземем за пример солидните им основи, приличната ликвидност и релативно високата пазарна капитализация. Освен това тези монети са показали устойчиво и стабилно показване в предишното.

Анализаторът дава доказателства в поддръжка на това с графика, изобразяваща пробива на LINK от две етапи на струпване, което укрепва концепцията за капацитета на тези монети за обилни ценови придвижвания в бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР