Известен крипто аналитик и търговец познат като Loma изрази своя

...
Известен крипто аналитик и търговец познат като Loma изрази своя
Коментари Харесай

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец прочут като " Loma " изрази своя оптимизъм във връзка с Binance Coin (BNB).

Той акцентира мощните страни на BNB както от техническа, по този начин и от фундаментална позиция.

Според анализаторът BNB се обрисува като евентуален кандидат измежду главните криптовалути. Той означи позитивните ѝ структурни индикатори както в двойки с USD, по този начин и с BTC , дружно с удобната ѝ позиция заради негативното финансиране, което нормално е резултат от хеджиране против спот холдинги за понижаване на таксите от страна на по-големи вложители.

Освен това Loma твърди, че понастоящем криптовалутата BNB не е изправена пред непосредствени закани от регулаторен надзор от страна на SEC (Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на САЩ), което я прави атрактивна краткосрочна до средносрочна капиталова вероятност.

Въпреки че показа за инвестицията си в токена, анализаторът призна, че капацитетът за напредък на BNB може да бъде по-ограничен спрямо по-спекулативните цифрови активи заради по-голямата й пазарна капитализация. Въпреки това той акцентира, че другите размери на портфейлите оправдават друг избор на активи и разнообразни упования.

Друг крипто специалист, прочут като Kaleo, показа оптимизма на Loma, като допусна, че BNB се приготвя за пробив от сегашния си търговски диапазон.

Разглеждайки дневната графика, Kaleo разпознава формираща се бича триъгълна групировка при BNB, която подсказва за евентуално рали към границата от $1,000 до май.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР