Известен е в средите на ЦРУ като един от най-добрите

...
Известен е в средите на ЦРУ като един от най-добрите
Коментари Харесай

Употребата на микровълново оръжие и ефектът Хавана

Известен е в средите на Централно разузнавателно управление на САЩ като един от най-хубавите сътрудници, неговата задача е да проникне в дълбоките кръгове на Русия. Не е ясно с какъв триумф се е славил, до момента в който една вечер Марк Полимероулос не става жертва на ново оръжие. Споделя, че е бил ударен от нещо, което не познава и в никакъв случай не е виждал до този миг. Към неговата версия се причисляват и още доста други американски дипломати и шпиони, които най-вероятно са били част от наблюдателната бригада в Русия. Повечето са обикаляли света, само че в последните месеци Съединени американски щати оповестява, че такива набези се случват и на родната им територия. Към този миг Централно разузнавателно управление на САЩ продължава да упреква Русия, до момента в който жертвите остават хора, на които може да се окаже доста малко помощ.

Когато Марк изпитва от първо лице резултата на нападението, треската и гаденето са взели превес. Опитва се да стане, само че пада още веднъж. Мисли се, че е натровен с храна. На 5 декември 2017 година се намира в дребен хотел в Москва и не може да си изясни за какво цялата стая се върти към него. Ушите му не стопират да звънят, по негови мемоари, в един миг се е опитвал да припадне и повърне в едно и също време.

За сътрудниците си в Централно разузнавателно управление на САЩ надалеч не е нов кадър, прекарал е половината си живот в Близкия изток, работил е с най-различни сътрудници, участник е от войната на терора – оповестена от Съединени американски щати за почистване на сметки, ориентиран е към Пакистан и Йемен, прекарал е време в Ирак и Афганистан, прострелван е няколко пъти, има шрапнел в тялото си – към този момент изваден, само че когато се озовава в това положение, никой не може да каже какво се е случило. Парализиран с непрекъснато гадене, напомнящо мъчително доста на морска болест, стартира най-сетне да усеща, че това не е инцидентно положение.

Тялото отхвърля да се подчинява, може би в никакъв случай не е било негово, замисля се за работата си и обстоятелството, че ще я изгуби, въпреки и неотдавна да се радва на още едно покачване. Скоро ще бъде отзован назад в Съединени американски щати, където ще се срещне с други дипломати и учени, хора с сходни признаци. В идващите месеци ще осъзнае истината – в никакъв случай не се е натровил с храна. Той ще се включи в лист с нападнати дипломати, шпиони, чиновници на държавното управление и хора изпратени в чужбина, които имат същите признаци. За някои лекари, това е нахлуване с нов тип енергийно оръжие.

Звучи фантастично, само че по кое време е имало проблеми да се сътвори такова? Китай разполагат с по този начин нареченото галактическо оръжие и са един от най-големите вложители в създаването на такова, преди всичко остават Съединени американски щати и Русия. Много от случаите имат публичност, като първите появи бяха регистрирани в Куба и Китай, други се разкриват през днешния ден, като този път Централно разузнавателно управление на САЩ признава, че нападенията са се случили точно на американска територия. Съдбата на Марк е ясна, няколко месеца откакто лекарите се пробват да намерят решение, сътрудникът се пенсионира. Преди това в никакъв случай не е приказвал обществено за този тип набези и в никакъв случай не е разкривал тихите си рани. Информацията доближава до медиите, когато организацията отхвърля да заплати медицинските разходи и да се опита да им помогне.

Официалната версия на Централно разузнавателно управление на САЩ е, че постоянно се грижи за своите сътрудници и някакви разминавания просто не дават отговор на истината, без значение какви тъкмо са изявленията на техни някогашни сътрудници. Марк се озовава в Москва след първата година на ръководство на Доналд Тръмп, по това време Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР и Национална сигурност са безапелационни, че Русия има пръст в американските избори. Тръмп отхвърля да одобри тези обстоятелства и освен това, само че се пробва да ги скрие от погледите на своите съперници, това не е тематика на диалог. За мнозина неговото предпочитание е да почисти връзките с Кремъл, което в някакви моменти можеше да се забележи.

Според някои източници, Русия е получавала информация за Израел, като същата е идвала непосредствено от Съединени американски щати. Това до някаква степен може да изясни и последният спор. През 2017 година Марк е изместен от дивизията по контра тероризъм към поста шеф на задачи в Европа и Евразия. По това време организацията взема решение да отвърне на цифровия напън на Кремъл и да се опита да смекчи огромното им въздействие в този бранш.

 Звуково оръжие на покрива на полицейски автомобил.

Интересното е, че когато този сътрудник се озовава в Русия, той не знае безусловно нищо за нея, през последните 15 години е в Близкия изток и няма време да си напише домашното. Агентите на Централно разузнавателно управление на САЩ знаят, че линията на Европа, Украйна, Турция и Кавказ е импровизирано полесражение сред Съединени американски щати и Русия. Спомня си, че историята не се трансформира, тъй като в предишното при основаването на разследваща станция, постоянно има една руска такава наоколо, от време на време даже може да е забележима, с цел да стане ясно какво тъкмо се случва от другата страна. Марк споделя в доста изявленията какво тъкмо е наличието на Русия в политиката на Европа.

Той доста съществено следи въздействието и вълнението на Македония да не смени името си, както се приказва и за финансирането на прелом в Черна гора – в този миг съветското държавно управление неведнъж отхвърля сходни намеси, това е тяхната публична позиция. Какво тъкмо е знаел Тръмп за тези интервенции? Нищо. Дори и да е знаел, Централно разузнавателно управление на САЩ е институция, която не се преценява с ограниченията на президента и на практика е отвън този надзор. Докато не се убиват хора, никой не може да подвига пръст против тях или да ги отзовава, затова знаем, че колкото съветски сътрудника могат да бъдат открити на територията на Европа, толкоз техни американски копия се появяват.

Тихата шпионска война в никакъв случай не е приключвала, тя остава разкош, който никой не може да види, съпроводена от обстоятелството за тишина и липса на диалози. В края на 2017 година Марк и негови сътрудници оповестяват, че желаят да посетят американското посолство, като по-късно желаят да се срещнат и с публични представители на съветското държавно управление, с цел да обсъдят общи ограничения за деяние в битката против контра тероризма. Това е една от зоните, в които двете страни споделят своите връзки и дейности, тъй като на огромната сцена надалеч не са единствените, които да работят в тази посока.

Москва издава визите, само че при взимането им от съветското посолство, Полимеропоулос получава предизвестие да не върви в страната, с цел да управлява интервенции под прикритие. Агентът отхвърля тези планове, само че действително не можем да бъдем сигурни какво е било неговото посещаване там, няма по какъв начин да избягаме от още един факт – неговата версия не може да стои върху обстоятелства. При заминаването си, мъжът има сан и еквивалент на военачалник с четири звезди, затова би било необичайно тъкмо той да управлява интервенция под прикритие, само че все пак отпътува. При срещите с съветското разузнаване, обстановката не е доста розова, руснаците непосредствено са попитали какво вършат тук и за какво въобще са пристигнали, откакто е обществена загадка, че никой не се харесва.

 Юрген Фюнч е първата жертва на сходен тип оръжие, при него са употребявани радиоактивни лъчи.

След това идва дежурната разходка по питейни заведения, задаването на въпроса от цивилни, за какво двете страни се ненавиждат толкоз доста. Агентите на Централно разузнавателно управление на САЩ знаят, че са следени и следени, също така не е мъчно да открият, че огромна част от хората могат да бъдат сътрудници. Освен това не не помни и една красива дама, която доста желае да приказва с непознатите, само че за първи път се прокрадва и терзанието, че никой не е в другарска страна и здравето им би трябвало да бъде първи фактор. След съдбовната заран, когато съумява да се стабилизира, Марк дава всичко на обстоятелството, че най-вероятно се е хранил с нещо развалено.

Работата му продължава до идващите два дни, преди да си замине. Докато се храни с сътрудниците си в Пушкин – прочут московски ресторант, стаята стартира да се върти още веднъж, още една вълна от гадене го удря, само че този път съпроводена с щедро изпотяване. Последните два дни са прекарани в хотела със прекъсването на всички спомагателни срещи. Преди заминаването си, Марк не може да се движи, неговото тяло е в протест и не знае каква тъкмо е повода. Последното, което си спомня е, че стига до летището и се качва на самолета. Два месеца по-късно, до момента в който се намира във Вирджиния, стартира да усеща доста натоварено главоболие в задната част на главата си. Проверява се при експерт за всевъзможни инфекции, само че всичко наподобява повече от чисто.

Предписват му антибиотици, само че те нямат този резултат. Понякога световъртежът и гаденето се завръщат, ушите стартират да свирят още веднъж и да го тормозят, от време на време усеща, че като че ли гледа през мъгла. До края на март стартира да губи далечното зрение, не може да кара дълготрайно. Проверката с резонанс не демонстрира нищо, всичко е чисто и няма никакви затруднение, само че все пак болката и страданието не престават да се завръщат, от време на време по-силни от преди. В началото стартират да се раждат съмнения, че най-вероятно е бил ударен, до момента в който някой се е опитвал да изтегли информация от телефона му.

Това е честа процедура от всички страни. Симптомите не престават да се утежняват, сътрудниците му виждат една забавна процедура, сътрудникът има същите признаци като някои завърнали се американски дипломати. В края на 2016 година дузина американци, изпратени в посолството в Куба, стартират да страдат от същия феномен. Някои чуват странни звуци – високо честотни такива, други усещат ненадейно напрежение в черепа. При трети няма нищо, само че развиват същия световъртеж и гадене. Проблемите със зрението идват малко по-късно. На инцидентни шпации всичко се задейства и стартира да основава доста по-сериозни проблеми, само че лекуване няма, освен това с намесата на модерната медицина.

Централно разузнавателно управление на САЩ подозират някогашните сътрудници на Куба, които по всякакъв начин се пробват да саботират новите връзки със Съединени американски щати, други считат, че това просто е параноично въображение, което най-сетне се събира в груповата полуда. Около 20 индивида, пристигнали в Куба под прикритието на дипломатическите връзки, са сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, съгласно разнообразни източници, това е заниманието на съветски сътрудници. Защо още веднъж те са на линията? Куба постоянно е била сериозен сътрудник на Русия, само че днешните промени не се харесват на всички. През пролетта на 2018 година Марк и неговите сътрудници в разходката до Москва, публично се включват в листата със болесттите.

Много от тях са изгубили слуха в едното си ухо. След това идва мигрената и други странични болести, които човек не може да откаже и пропусне. Всички лекарски инспекции не демонстрират нищо, взимането на лекарства не дава никакъв резултат. През 2018 година американското държавно управление изтегля към 10-на души от Китай. Всички са дипломати, които изпитват сходни признаци, приликите с Куба не могат да бъдат лимитирани. Една от жертвите – Катерина Вернер ще показа, че даже нейните кучета почнали да се държат необичайно, в един миг просто почнали да повръщат кръв и да отхвърлят да влизат в една стая със стопаните. През пролетта на 2018 година Марк публично има нова диагноза, сложена от самостоятелен специалист по неврология.

Заболял е от тилна невралгия – главоболие, описвано като пулсираща болежка, сходна на електрически потрес в горната част на шията, задната част на главата, тъкмо зад ушите. Болката стартира от шията и продължава нагоре към мозъка. По това време публицисти, лекари, шпиони и доста други, стигат до заключението, че евентуалното употребявано оръжие работи с микровълни. Възможно ли е да има такова и въобще дали съществува? Отговорът е позитивен. Подобни разработки са правени още през 1961 година, а опитите на американския биолог Алън Фрей не могат да бъдат пренебрегнати. Той счита, че при използването на микровълни, може да сътвори чувството за тон даже в ням човек, освен това на към хиляда метра разстояние.

През 2018 година самият Фрей ще съобщи, че руските сътрудници са обърнали доста внимание на неговата разработка. Признава, че е бил поканен в Москва, с цел да даде лекции по отношение на резултатите на микровълните върху мозъка. По време на Студената война и двете страни опитват с сходно психотропно оръжие. Американците да вземем за пример се пробват да вкарат думи в главата на човек благодарение на такова оръжие. Според тях, то може да се сложи върху покрива на камион и да изстрелва талази в избран периметър, на всички места, когато и да е и без никакви усложнения.

От другата страна на света, руските инженери изследват въздействието на микровълни върху нервната система. След Студената война ще открием, че опитите не престават, като опитите се вършат върху животни. Изстреляната вълна с избран интензитет може да накара невроните да излязат от своя синхрон, пробата върху мишки демонстрира, че животните просто полудяват.

Мозъкът стартира да трансформира своите функционалности, а при по-дълъг интервал от облъчване, стартират да се развиват главоболие, припадъци, гадене, бодърствуване, меланхолия, параноя и загуба на централизация. Както самият Фрей ще показа, смяната на интензитета има друг резултат върху задачата. Човекът, обстрелван с сходни талази, може да има разнообразни признаци, всичко зависи от типа на черепа му и неговата физика. При по-силни талази, стартират да се нарушават и психичното здраве. В края на 2018 година Беатрис Голомб – доктор и академик ще опише резултата от нахлуване с такова излъчване. Нарича го „ Ефектът на Фрей “, въпреки и доста други нейни сътрудници да не са толкоз безапелационни върху резултатите. Има единствено един проблем, тази технология може да се открие при доста други страни.

Русия разполага с това оръжие, само че украински откривател признава, че е продал технологията на Саудитска Арабия, Китай и Иран също го имат. Куба отхвърля да има такова и да го е употребила против американски дипломати. През 2019 година Марк напуща Централно разузнавателно управление на САЩ. Случаите не стопират. През лятото на 2018 година двойка американски дипломати, изпратени в Китай, стартират да усещат странни звуци, до момента в който спят в своя апартамент. Съветът на ФБР е да сменят жилището си с хотел. На идната вечер обстановката се повтаря, като още веднъж усещат необичайно напрежение в главата си. Отиват, с цел да ревизират децата си и откриват, че те вършат доста странни придвижвания по време на сън. Няколко седмици по-късно те към този момент имат проблеми със зрението и запазването на баланс.

В края на 2019 година чиновник на Белия дом претърпява същото, като споделя по какъв начин е минал около микробус с кучето си, преди животното да стартира да повръща, той чува единствено странни звуци в ухото си. По това време Централно разузнавателно управление на САЩ основава екип за следствие на използването на сходно оръжие. Тяхното умозаключение е, че микровълните могат да преминат през стени, прозорци и да се концентрират от няколко километра разстояние. След като Русия е разгласила сходни проучвания доста пред 2017 година е обикновено да разполага и употребява тази технология. Не е загадка за никого, че Съединени американски щати е едно огромно подслушвателно устройство, употребявайки мобилните мрежи и връщайки лентите обратно, те стартират да ревизират всяко едно устройство, което е било наоколо до техен сътрудник по време на нападенията.

Изненадата е изключително приятна, тъй като сътрудници от непознати разузнавания се оказват в същия регион в Полша, Грузия, Австралия и даже Тайван. Добавени са и сътрудници на ФСБ в цялата картина, изключително при набези от 2019 година В някои случаи се оказва, че сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ и ФСБ спят в един хотел. Но ползата тук е, че малко след нощувките, потърпевшите стартират да оповестяват за своите аномалии. Марк признава, че следствието е почнало малко след неговото овакантяване от организацията и няма по какъв начин да даде някаква информация по отношение на този случай.

Според него има задоволително хакери, които могат да продадат информацията по отношение на позициите на телефонната мрежа по време на нападенията в Европа, не е мъчно да се свържат и точките. В шпионските игри има джентълменско предписание, че в никакъв случай не се доближава до физическо нахлуване и посягане, с новата технология това предписание малко се изкривява, само че няма физически контакт, затова отговорниците за сходно нахлуване постоянно могат да се считат за чисти в същата игра.

През 2019 година два самостоятелни екипа демонстрират данни пред шеф Джина Хаспел по отношение на нападенията. Посоките демонстрират Русия, само че шефът ги отхвърля и желае повече доказателства. По това време политиката би трябвало да е смекчаваща и дейностите не могат да водят още веднъж към Москва. За мнозина това би довело до много главоболия с Тръмп и най-вероятно ще докара до нейното премахване. Около 3 години след първото нахлуване, Марк продължава да работи с най-различни лекари, взима плазма, стеоридни инжекции, посещава терапевти и никой не може да му помогне.

Официално мнение липсва от всички страни, никой не може да удостовери каква ще е бъдещата политика, само че в случай че имаме вяра на Марк Полимероулос, то бъдещите дейности ще бъдат невидими, а технологията ще разреши неутрализирането и толкоз известно изключване на хора, както днешните съвременни антиваксъри откриват, става известно, че няма потребност от ваксини, задоволително е точното и вярно излъчване, изпратено от отдалеченост, без да може даже да се открие или изследва.  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР