Извършването на тестове за Covid-19 на летищата в Обединеното кралство

...
Извършването на тестове за Covid-19 на летищата в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Тестовете за коронавирус на летищата може да се превърнат в алтернатива на карантината

Извършването на проби за Covid-19 на летищата в Обединеното кралство може да се трансформира в опция на карантината като средство за битка с разпространението на новия , написа английският народен всекидневник The Times.
Тестовете на летището бяха повдигнати от транспортния секретар като опция на карантината през днешния ден, защото летовниците са изправени пред обезверена битка да се върнат във Англия от Хърватия, преди да бъдат наложени ограничавания за пътешестване.
 Новият дипломат на Англия към този момент е в София (СНИМКИ) Новият дипломат на Англия към този момент е в София (СНИМКИ)
Новият дипломат на Англия Роб Диксън към този момент е в София. Това излиза наяве от негов пост в Twitter, препечатан на формалната страниц...
Грант Шапс от Министерството на превоза в Лондон съобщи, че въпросът с тестването на пасажерите при идването им във Англия е „ под интензивно разискване “. Засега обаче той наподобява изключва опцията пасажерите с негативни резултати на тестванията да бъдат освободени от условието за карантина при влизане във Англия.
Въпреки това според думите на Шапс, системата за двойно тестване - първичен тест, последван от втори няколко дни по-късно - е опция, която да ограничи периода на 14-дневната наложителна карантина в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР