Извършването на тест за личността е бърз и ефективен начин

...
Извършването на тест за личността е бърз и ефективен начин
Коментари Харесай

Направете този тест и вижте какво е важно за вас в отношенията с партньора

Извършването на тест за личността е бърз и ефикасен метод да разберете скрити истини за себе си. А едно от най-предизвикателните неща за хората във всеки стадий на влюбване и обвързване е да схванат кое в действителност е най-важно за тях и какво най-дълбоко и скрито желаят да преживеят във връзките си.

Когато срещнете някого, от който сте привлечени и той инцидентно също е притеглен от вас, поемайки глътка въздух, с цел да прецените дали това, че сте с този човек ви дава задоволство и имате потребност от тази връзка, от време на време може да провокира изгубване на романтиката и приятната динамичност в която сте се оказали. Това даже може да се случи, когато не се виждате извънредно с някого и към момента живеете в инцидентни запознанства или в случай че сте били в постоянна връзка с някого от много дълго време.

Знаеш, че искаш да бъдеш „ благополучен “ в една връзка, само че не постоянно можеш да знаеш по какъв начин наподобява това за теб, камо ли какво може да значи това за другия. Е, този тест за личността може да ти даде отговора.

Има безчет запаси, които да ви оказват помощ да разберете какво желаете най-вече в любовния си живот. Ако сте подготвени да се включите в приключението, има терапевти, които ще работят дружно с вас, с цел да ви оказват помощ да установите задачите си във връзка с любовта, и има доста книги, приложения и телевизионни излъчвания, искащи да ви оказват помощ да разберете освен кой сте, само че какво би работило най-добре за вас с съответния сътрудник.

Ако има проблеми, те може да се окажат елементарно преодолими, тъй че в случай че предпочитате да не преминете през книги за само-помощ, или най-малко не сега, има друго решение за вас.

Погледнете изображението по-долу и направете записка за това, което виждате първо. След това превъртете надолу и разберете какво разкрива този тест за личността за това, което скрито е най-важно за вас в любовта и връзките ви.

Ако първо видите …

Лицето на мъжа

Не можете да се спрете да планирате всичко, от това, което ще ядете на всяко хранене за идващия ден, до мястото, където децата, които към момента нямате, ще учат в лицей. Това, което скрито желаете най-вече от една връзка, е стабилността и контрола.

Чувстваш се най-добре, когато напътстваш другите и управляваш кораба на живота си. Силен сътрудник, който е подготвен да ти разреши да вземеш кормилото, е тъкмо това, от което се нуждаеш, изключително когато ти се доверят задоволително, с цел да отвърнеш и да не предизвикваш стихии.

Овцете

Ако първо сте видели овцете, когато сте погледнали рисунката, вие сте сензитивна, сантиментална персона, която елементарно се наранява.

Имате голяма обич, която да дадете, само че сте внимателни да вършиме тъкмо това от боязън, че ще бъдете отхвърлени или още по-лошо, подведени по всевъзможен вероятен метод. Знаете, че този метод не е елементарен, само че не можете да го премахнете. Сърцето ви кара да реагирате по този начин. Това, което желаете от една връзка, е да бъдете непрекъснато „ носени на ръце “.

Искате да се чувствате 100 % обожавани когато и да е. Искате живот всеки ден и да ви изненадват с цветя. Искате сътрудник, който ще се появи в офиса и ще ви направи серенада с ария.
И освен това, вие желаете някой, който напълно ще значи всичко за вас. Искате живот, в който романтиката идва естествено, а любовта е безспорна и откровена.

Момчето на дървото

Ако сте видели момчето на дървото, когато за пръв път погледнахте картината, вие сте благонадежден реалист. Знаете, а не просто допускате, че всяка първа среща, която продължава, ще бъде последната първа среща, само че не можете да не мислите по какъв начин звучи фамилното му име с вашето име. Преминахте през мелницата за запознанства, само че към момента вярвате в любовта. Просто не се влюбвате толкоз бързо, колкото беше, когато за първи път стартира тази луда конкуренция. Това, което желаете от една връзка, е отворена връзка и доверие.

Нямате потребност от цветя и не се нуждаете от грандиозни, само че празни жестове. Имате потребност от някой, който схваща, че една връзка работи единствено когато хората в нея влагат време и старания.

За теб сътрудникът, който може градивно да изкаже мнението си, е безусловно основен. Като приказваш за възприятията си, както положителни, по този начин и неприятни, е единственият метод да постигнеш същинска и трайна фамилиарност.

Хижите

Ако сте видели колибите, когато за първи път погледнахте рисунката, вие сте човек, който се плаши от същинска връзка. Харесва ви концепцията да имате сътрудник на доктрина, само че действителността да споделите живота си с някого ви плаши. И преди сте бягали от положителни взаимоотношения. Не желаете да сте сами вечно, само че концепцията да сте в „ същинска “ връзка е обезсърчаваща.

Това, което желаете от една връзка, е другарството и физическата фамилиарност без етикети. Други хора могат да го нарекат каквото желаят, само че това, което в действителност има значение за вас в края на деня, е, че сътрудникът ви е другар, просто другар, с който вършиме секс. Те схващат, че би трябвало да се движите малко по-бавно и знаят, че процъфтявате, когато връзките не са дефинирани до съвършенност. Нека всички останали се възхищават и парадират с връзките си. Вие бихте могли да минете без този звук.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР