извършваме над 90 и повече процента от имунизацията в България.

...
извършваме над 90 и повече процента от имунизацията в България.
Коментари Харесай

Доц. Любомир Киров: Ако искате ваксина, не чакайте личният лекар да ви покани

извършваме над 90 и повече % от имунизацията в България. От наша страна нещата са налице организационно. Оттук нататък топката е в ръцете на нашите пациенти. Нека тези, които желаят да се имунизират, да ни се обадят, да не чакат някой да ги предложения, да ги търси, това е извънредно мъчно и не е дейно.
Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари доцент.
Според него, ще е най-добре и най-удобно персоналните лекари да вършат тази. По думите му, тя не изисква толкоз специфични условия за предпазване и лекарите разполагат с хладилници.
 Работи ли имунизацията против ковид - коментар на доцент Кунчев за развиването в Израел Работи ли имунизацията против ковид - коментар на доцент Кунчев за развиването в Израел
Действа ли на процедура схващането, че с огромно имунизационно покритие новият ковид SARS-CoV-2 ще бъде спрян? Най-бързо и очевидно р...
Срок няма. Тези описи бяха една пресилена мярка - съобщи доцентът. И посочи, че те са за облекчение на лекарите, с цел да се ориентират и да знаят по какъв начин да си провеждат практиката.
" Бройката, която ориентировъчно събираме, ще ни помогне за логистиката -този сбор ваксини да бъдат доставени наоколо до нашите амбулатории ", добави доцент Киров.
Всеки, който желае, ще бъде имунизиран съгласно съответните количества. Те няма да се разделят. Не е наложително имунизацията да я направи персоналният доктор, в случай че пациентът не живее в същото обитаемо място. Но той би трябвало да е здравно обезпечен. Стига да я има налична, пациентът може самичък да избере каква ваксина да му се постави. Доцентът не има вяра да има лекари, които не могат да създадат организация за ваксинирането, тъй като те се занимават с това от дълго време.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР