Извършителят на убийството тази нощ в русенското село Юделник бил

...
Извършителят на убийството тази нощ в русенското село Юделник бил
Коментари Харесай

Извършителят на убийството в Юделник е убил и баба си, лежал 13 години в затвора

Извършителят на убийството тази нощ в русенското село Юделник бил в пандиза за 13 години и четири месеца за сходно закононарушение. Това заяви на брифинг през днешния ден окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. 

Сигнал за закононарушението е подаден към среднощ. Пристигналите на място екипи на полицията разкрили мъртъв 62-годишния Б.О. Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе старши комисар Пламен Първанов изясни, че няколко часа по-късно е задържан 42-годишният Б. Я. от същото село, който бил открит в дома си. 
Извършени са голям брой следствени дейности и разпити на очевидци. 

Прокурор Георгиев изясни, че гибелта е породена от прободни рани с нож, който също е открит. Двамата мъже се познавали от дълго време и постоянно злоупотребявали с алкохол. Това сторили и през вчерашния ден, само че зародил скандал, след който се стигнало до убийството. Между двамата имало и неуредени финансови взаимоотношения, написа Българска телеграфна агенция.

Предстои на 42-годишния Б. Я. да бъде повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране. Окръжният прокурор на Русе изясни, че причинителят е осъждан четири пъти - за закана за ликвидиране, за хулигански дейности, за нанасяне на телесна щета и закана за ликвидиране на баба си и за нейното ликвидиране.

Последното най-тежко закононарушение е осъществено през януари 2010 година. Съдът в Русе му е наложил наказване от 13 години и четири месеца затвор, които той изтърпял, като излязъл на независимост през август 2022 година.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР