Извършители на кражба на скъпа хладилна техника са задържани при

...
Извършители на кражба на скъпа хладилна техника са задържани при
Коментари Харесай

Полицията хвана крадци на скъпа техника в спецакция

Извършители на кражба на скъпа хладилна техника са арестувани при спецакция на криминалисти от ОДМВР-София. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-София.

Полицейската интервенция е осъществена през вчерашния ден от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция, след извършени предварителни оперативни дейности и разбор на добитата в хода им информация.

Около 15 часа, в региона на 24 км на автомагистрала „ Тракия “ в посока Пловдив, е спрян товарен автомобил. При осъществената му инспекция, в товарното поделение са открити 10 хладилни витрини вид „ ракла “, за които лидерът и неговият сателит не разполагали с надлежни документи за благосъстоятелност.

С цел изясняване на случая двамата били отведени в РУ- Ихтиман дружно с камиона. В резултат на извършените оперативно издирвателни дейности криминалистите изяснили, че хладилните витрини са обект на кражба от складова база на територията на столицата.

За период до 24 часа с изключение на пътуващите в автомобила е арестуван и трети съпричастен към осъщественото закононарушение, и тримата от Елин Пелин. По случая в Трето РУ-СДВР е формирано досъдебно произвеждане, следствието по което продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР