Извършител на жестоко убийство е задържан от криминалисти към Областната

...
Извършител на жестоко убийство е задържан от криминалисти към Областната
Коментари Харесай

77-годишен баща уби зверски сина си

Извършител на грубо ликвидиране е арестуван от криминалисти към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, оповестява представителят на ведомството Мирослав Стоянов. Арестуваният е 77-годишен гражданин на село Добровница, упрекнат в убийството на личния си наследник - на 54 години.

Вчера рано сутринта в Районното ръководство на полицията в Пазарджик бил получен сигнал за открит мъртвец на мъж в къща, намираща се в селото. Установено било, че трупът е на 54-годишния И.П., който живеел в къщата дружно с възрастните си родители.

При първичния оглед в наличието на правосъден доктор и последвалата аутопсия било изяснено, че мъжът е умрял вследствие на голям брой контузии в главата. Веднага бил образуван екип за работа по съзнателно ликвидиране, за случая е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Не след дълго проверяващите разкрили причинителя на тежкото престъпно закононарушение - оказало се, че това е бащата на жертвата Х.П. - 77 година

Той е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик, намерено и конфискувано е и оръжието на закононарушението. Работата по случая продължава под наблюдаване на прокурор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР