Извършеното нападение над нашия зам.-кмет е грубо посегателство с опит

...
Извършеното нападение над нашия зам.-кмет е грубо посегателство с опит
Коментари Харесай

Кметът на Община Ловеч: Нападението над нашия зам.-кмет е грубо посегателство с опит за убийство

Извършеното нахлуване над нашия зам.-кмет е жестоко посягане с опит за ликвидиране предвид на нанесените провали. Така кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова характеризира физическата офанзива против своя заместител Цветан Георгиев на ексклузивен брифинг днес, оповестиха от Община Ловеч.

Зам.-кметът беше атакуван тази заран малко след 7.00 часа покрай входа на своето жилище. В момента е приет в болница с голям брой счупвания и тежки рани.

Тя напомни, че нощес на откриването на Люляковите музикални вечери е призовала хората да приказват на най-красноречивия език – този на изкуството, на музиката, на хармонията. „ За жал някои хора приказват на първичен език, на езика на насилието. За тях примитивността и дивашкото е водещо начало “, добави кметът на Ловеч.

Случаят с Цветан Георгиев е тъкмо подобен случай на примитивното принуждение. „ Той е извънредно виновен общински чиновник и ние като екип с другите заместник-кметове дружно работим за ред и правда. Но явно когато си пореден в своите дейности, ставаш неуместен за някои хора “, разказа обстановката кметът.

Маринова посочи, че органите на реда са реагирали незабавно, не престават следствените действия и тя има вяра, че те ще си свършат работата – да открият и поръчителите, и изпълнителите.

На въпрос кои са нападателите кметът отговори: „ Имаме нашите подозрения от кой бранш може да бъде нападнат Цветан Георгиев. Подали сме два сигнала до прокуратурата за нарушавания в бранша на дърводобива, има отправени директни и индиректни, вербални закани от този бранш към зам.- кмета. За мен вероятността е на 90 %, че нападението идва заради прецизно осъществяване на служебните отговорности на господин Георгиев “, изрази мнение Корнелия Маринова.

„ Ръководството на Община Ловеч е дало дума за съблюдаване на закона, поели сме по пътя на законността и няма да се отклоняваме от него. Това желаят и жителите. Връщане обратно няма! Ако някой счита, че по този начин ще ни уплаши, надълбоко е сбъркал “, сподели още кметът.

Няма да има никакви промени в празничната стратегия на 11 май – Ден на Ловеч, стана ясно на брифинга. На него участваха още зам.- кметовете Венцислав Христов и Даниел Колев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР