Извънредното положение е въведено в района, където се е разбил

...
Извънредното положение е въведено в района, където се е разбил
Коментари Харесай

Два украински дрона са били свалени над Ростов

Извънредното състояние е въведено в региона, където се е разрушил безпилотен аероплан на улица " Пушкинска " в Ростов на Дон. Това заяви в канала Telegram губернаторът на Ростовска област Василий Голубев.

" По решение на Ростовския градски комитет за изключителни обстановки на мястото на злополуката е въведен режим на изключителна обстановка ", написа Голубев.

В момента се прави оглед на региона, с цел да се открият вредите. След обхода на жилищата и отстраняването на вредите ще бъдат изплатени дължимите компенсации на потърпевшите, добави губернаторът.

Както заяви Алексей Логвиненко, началник на градската администрация, в канала си в Telegram, на районните служби е разпоредено да провеждат работата по възобновяване на остъкляването на потърпевшите къщи, а спасителите отстраняват надвисналите спешни структури. Ограничен е достъпът на неупълномощени лица до мястото на случая.

По-рано губернаторът на Ростовска област Василий Голубев заяви, че системите за противовъздушна защита в Ростов на Дон са свалили два безпилотни летателни апарата, единият е паднал отвън града в западната част, а вторият - в центъра. В резултат на това са били развалени фасадите на три здания и няколко автомобила. Един човек е бил ранен, само че е отказал хоспитализация./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР