ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в катастрофа до SPS СНИМКИ Чудо!

...
ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в катастрофа до SPS СНИМКИ Чудо!
Коментари Харесай

МВР посочи виновника за мелето с разцепеното БМВ

ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в злополука до SPS СНИМКИ Чудо! Без жертви в БМВ-то камикадзе до SPS СНИМKИ Видео фрагменти от злополуката до SPS в Пловдив Пътник от злополуката при хотел SPS e съществено потърпевш

Министерство на вътрешните работи оповести кой е виновникът за тежката злополука, станала през вчерашния ден преди обед на кръговото до хотел SPS в „ Тракия “. Както Марица.бг писа, при случая БМВ удари поредно кола, дърво и елстъл, след което се разцепи надве.

След следствието на зрелищната злополука, която по знамение се размина без жертви, стана ясно, че виновникът за произшествието е 29-годишният лидер на БМВ-то. От полицията оповестиха, че на кръстовищено сред бул. „ Освобождение “ и бул. „ Санкт Петербург “ баварецът е лишил преимущество и се е сблъскал с лек автомобил КИА. В резултат на удара материални вреди били нанесени и по паркирани наоколо други три моторни транспортни средства – „ Опел “ и две от марката „ Фиат “.

Под лекарско наблюдаване в болница е 55-годишният пасажер в БМВ-то.

Зад кормилото на КИА-та е бил 63-годишен водач. Двамата мъже са тествани на място с алкодрегер, резултатите са негативни.

Катастрофата е отработена по административен ред от чиновници на бранш „ Пътна полиция “, като виновният лидер е глобен с санкция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР