Извънредно! Ехтят гърмежи, май откриха убиеца от Костенец Костенец под

...
Извънредно! Ехтят гърмежи, май откриха убиеца от Костенец Костенец под
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с нови данни за зверствата в...

Извънредно! Ехтят гърмежи, май откриха килъра от Костенец Костенец под блокада, полиция пази хората от килъра дезертьор

Много огромна, невиждана интервенция. Взимаме всички ограничения, с цел да може да установим причинителя. Нови сигнали няма, засилено е доста полицейското наличие. Няколко периметъра, които сме открили се прави се инспекция на всяка една къщичка, сграда в региона и се надяваме да има резултат. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на ексклузивен брифинг, написа блиц.

Не са станали експертизите, които изрично да потвърдят, че причинителят е един и същи, само че работим по тази версия. Сигурни сме, че убийството е станало вечерта на 14-ти, и че е осъществено с двуцевно оръжие 12-ти диаметър. Няма следи от влизане с щурм в къщата. " Относно слуховете, които вървят, че има описи, желая да кажа, че няма подобен лист, в случай че има, той е в обвинения. Хората, които са потърсили подпомагане от наша страна са обезпечени ", посочи той. Ние сме длъжни да вземем всички защитни ограничения, с цел да бъде обезпечена сигурността на хората. Не изключваме нито един вид. Винаги съществува вид, че е напуснал перимеръра. Снощи имаше сигнал, че е видян в град, които е доста далечен.

Проверен е сигналът. Не е потвърдено, въпреки, че подалият сигнал се кълне, че са разговаряли. Става въпрос за Сандански ", уточни още той. Във второто ликвидиране няма никаква динамичност, няма следи от щурм, по тази причина мислим, че убитият може да е помагал на търсения. Припомняме, че осми ден продължава издирването на 43-годишния Стоян Зайков в Костенец. Градът е под полицейска блокада.

Зайков е обвинен за убийството на някогашната си партньорка, която беше открита убита в петък. В сряда полицията откри и тялото на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на търсения. Засега не е ясно дали точно Зайков е причинителят и на второто ликвидиране. Спецчастите претърсват освен в Костенец, само че и в покрайнините.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР